Jump to content

Хрватски новинар Домагој Маргетић шокирао Хрватску

Оцени ову тему

Данче*

Препоручена порука

Ne, ja te necu streljati, ali bi te mnogi hrvati pohvalili, pa i tudjman da je kojim slucajem ziv.

А Зашто? Ако желиш-образложи!?

Подели на овим сајтовима

А Зашто? Ако желиш-образложи!?

Nije problem. Primetio sam da kroz gomilu tvojih postova, iskljucivo krivis i ponekad "pljucnes" Srbiju. Da uglavnom kritikujes srpske vlasti, a one sa druge strane vesto zaobilazis. Revnosno se drzis istog sablona. Cak i na ovaj dan, krivis srpsku stranu. I prema forumasima koji spomenu velike srpske zrtve, ponasas se nekako nadmeno. To je meni dovoljno.

Подели на овим сајтовима

Nije problem. Primetio sam da kroz gomilu tvojih postova, iskljucivo krivis i ponekad "pljucnes" Srbiju. Da uglavnom kritikujes srpske vlasti, a one sa druge strane vesto zaobilazis. Revnosno se drzis istog sablona. Cak i na ovaj dan, krivis srpsku stranu. I prema forumasima koji spomenu velike srpske zrtve, ponasas se nekako nadmeno. To je meni dovoljno.

Ако сте већ "истресли" ово што сте рекли, а то што сте рекли су "озбиљне оптужбе"....

Критика и просвједи гледе српских власти су "моја ствар"... А где сам ја ту, по вама-погрешио!?

Подели на овим сајтовима

Ако сте већ "истресли" ово што сте рекли, а то што сте рекли су "озбиљне оптужбе"....

Критика и просвједи гледе српских власти су "моја ствар"... А где сам ја ту, по вама-погрешио!?

ако ћемо поштено?

Подели на овим сајтовима

Ај, колико гријешиш...

Имам једно питање на које бих волио чути твој одговор, а тиче се овога:

Cinjenica je da su za vreme Drugog svetskog rata, poubijali toliko Srba, pa opet devedesetih poubijali i proterali preko 200.000 Srba. Spalili im domove, unistili zivote. Mrze i danas sve sto je srpsko. Na vlasti je opet neko iz redova ucenika franje tudjmana, zlocinca nad zlocincima. I ti mislis da treba graditi dobrosusedske odnose prelazeci preko cinjenice da je toliko srpske krvi proliveno? Da li treba za par decenija da pobiju jos Srba neke nove generacije, pa da napokon neki shvate da tu nema nista dobrosusedskog?

Позиваш се на историју дакле. Да те питам - када и зашто је почео српско-хрватски сукоб, и на чему се заснивао? 

Подели на овим сајтовима

Ево шта је још шокирало Хрвате:

http://www.dnevno.hr/domovina/mozete-li-vjerovati-srbijanski-konzulat-u-vukovaru-izvjesio-svoju-zastavu-na-pola-koplja-820712Т

Треба погледати коментаре

Ови какав стил писања имају, превазишли су и Курир и Информер, а то није нимало лако.

Подели на овим сајтовима

Ево шта је још шокирало Хрвате:

http://www.dnevno.hr/domovina/mozete-li-vjerovati-srbijanski-konzulat-u-vukovaru-izvjesio-svoju-zastavu-na-pola-koplja-820712Т

Треба погледати коментаре

Molin?! Kak se samo usudili?! Velikosrbijanska politika!

Подели на овим сајтовима

Hahaha...."istresli". Ja nisam bombarder B-2 Spirit, pa da se istresam, vec iskren, svidelo se to nekome ili ne. 

Da, i jos sam nesto primetio. Cim pocnes nekom clanu ovog foruma da persiras, taj je na "nisanu".

"Ozbiljne optuzbe" mogu biti dobar razlog za banovanje, jer Vi ste vlast na ovom forumu.

Pa izvolite  :)

Подели на овим сајтовима

Hahaha...."istresli". Ja nisam bombarder B-2 Spirit, pa da se istresam, vec iskren, svidelo se to nekome ili ne. 

Da, i jos sam nesto primetio. Cim pocnes nekom clanu ovog foruma da persiras, taj je na "nisanu".

"Ozbiljne optuzbe" mogu biti dobar razlog za banovanje, jer Vi ste vlast na ovom forumu.

Hahaha...."istresli". Ja nisam bombarder B-2 Spirit, pa da se istresam, vec iskren, svidelo se to nekome ili ne.  Da, i jos sam nesto primetio. Cim pocnes nekom clanu ovog foruma da persiras, taj je na "nisanu". "Ozbiljne optuzbe" mogu biti dobar razlog za banovanje, jer Vi ste vlast na ovom forumu. Pa izvolite 

Одлично!

За почетак образложите све изречено! Па и последњу реченицу >( оно око банивања).. И валсти!

Пдлично сте ово рекли. Који су то разлози (по Вама) е да би Вас се бановало?

Будите МУШКО па реците!?

Подели на овим сајтовима

Одлично!

За почетак образложите све изречено! Па и последњу реченицу >( оно око банивања).. И валсти!

Пдлично сте ово рекли. Који су то разлози (по Вама) е да би Вас се бановало?

Будите МУШКО па реците!?

Sve sam ja Vama lepo obrazlozio, da ne moze biti jasnije.

Подели на овим сајтовима

I ti mislis da treba graditi dobrosusedske odnose prelazeci preko cinjenice da je toliko srpske krvi proliveno? Da li treba za par decenija da pobiju jos Srba neke nove generacije, pa da napokon neki shvate da tu nema nista dobrosusedskog? Ne kazem da treba sa njima ratovati, vec se pridrzavati onog sto je Hristos ucio "budite mudri kao zmije i bezazleni kao golubovi". Mudrost u opasnosti cuva glavu.

Mi i oni moramo da imamo nekakve normalne odnose, bili oni dobrosusedski ili ne (naravno, poželjno je da budu što bolji). Jednostavno, graničimo se jedni sa drugima i živimo jedni pored drugih, to ne može da se promeni. A u našem je interesu da ojačamo sopstvenu poziciju u svetu, da ne bi bilo u budućnosti nekakvih opasnosti, bilo koje vrste.

Jer da se ne zezamo, Hrvatska je članica NATO i EU, mi smo još uvek niko i ništa, bez obzira na stalna lupetanja u našim medijima o liderima u regionu (ovde mislim na naš spoljnopolitički položaj i uticaj, da ne bude zabune).

Подели на овим сајтовима

Љубав је обострана. 

Мржња која постоји код Хрвата према Србима не постоји код Срба према Хрватима. У већини случајева не. И не кажем да треба да постоји...

Подели на овим сајтовима

Brozova skola. Cim stanes na stranu Srba neprijatelj si.

• Волим 1

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...