Jump to content

Хоџини записи-Шта је мит а шта стварност ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Волео бих ако би чланови форума исламске вјероисповјести могли рећи нешто више о овоме

Postoji ali je strogo zabranjena

Kuran, 2

102. i povode se za onim što su šejtani o Sulejmanovoj vladavini kazivali. A Sulejman nije bio nevjernik, - šejtani su nevjernici učeći ljude vradžbini i onome što je bilo nadahnuto dvojici meleka, Harutu i Marutu, u Babilonu. A njih dvojice nisu nikoga učili dok mu ne bi rekli: "Mi samo iskušavamo, i ti ne budi nevjernik!" I ljudi su od njih dvojice učili kako će muža od žene rastaviti, ali nisu mogli time nikome bez Allahove volje nauditi. Učili su ono što će im nauditi i od čega nikakve koristi neće imati iako su znali da onaj koji tom vještinom vlada neće nikakve sreće na onom svijetu imati. A doista je jadno ono za što su se prodali, kada bi samo znali!

Kuran,5

90. O vjernici, vino i kocka i strelice za gatanje su odvratne stvari, šejtanovo djelo; zato se toga klonite da biste postigli što želite.

Подели на овим сајтовима

Нешто ми ту није јасно, рецимо знам за ситуације када су неки људи ишли код хоџе по неке записе против њихових непријатеља и он направи те записе. После се тим непријатељима почну дешавати ужасне ствари, да не пишем какве јер сви су вјероватно чули за овакав случај. Е сада није ми јасно какви су то записи у којем се они моле Богу да се неком другом десе ужасне ствари и Бог то чини. Или се не моле Богу ?  0205_whistling

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

Moj brate, ja da sam htio prodati svoju vjeru za novac ja ne bih s vama ovdje sjedio.Islam je strogo zabranio zapisivanje.Vjerujemo da đavo može opsjednuti čovjeka i to se liječi učenjem Kurana kod te osobe.a što se tiće hođa koji zapisuju, brate otovreno kažem kao musliman, komercijala.Narod naivan.Imam učenika koji je došeo kod mene i rekao mi : Moj babo je platio zapis 350 evra šta mislite o tome profesore?Rekao sam mu tvoj babo je budala.Allah džaba štiti osloni se na Allaha a tvoj babo plača za gluposti.

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Moj brate, ja da sam htio prodati svoju vjeru za novac ja ne bih s vama ovdje sjedio.Islam je strogo zabranio zapisivanje.Vjerujemo da đavo može opsjednuti čovjeka i to se liječi učenjem Kurana kod te osobe.a što se tiće hođa koji zapisuju, brate otovreno kažem kao musliman, komercijala.Narod naivan.Imam učenika koji je došeo kod mene i rekao mi : Moj babo je platio zapis 350 evra šta mislite o tome profesore?Rekao sam mu tvoj babo je budala.Allah džaba štiti osloni se na Allaha a tvoj babo plača za gluposti.

Ех па то је класична бољка на све стране  где има монотеизма, јербо је прост народ у бити сујеверан пре него веран.

Подели на овим сајтовима

Ех па то је класична бољка на све стране  где има монотеизма, јербо је прост народ у бити сујеверан пре него веран.

Te stvari postoje ali muslimanima je strogo zabranjeno da to rade.Ko radi sam je nadrljao poslije.POstoje i mnogi svestenmici popovi itd. koji to isto rade i to zajedno sa hodzama.Ali to je Zabranjeno

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...