Драшко Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Пошто видех тему у вези монархије (лично сам за) дођох на идеју да поставим питање свима који су упућени боље од мене (што није тешко) која је, од ове две династије, била боља за Србију? До прекјуче сам мислио да су то Карађорђевићи, али ме је један "Обреновићевац" из блока почео разуверавати. Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ST.IVANA Написано Август 10, 2015 Пријави Подели Написано Август 10, 2015 Nemanjicka loza je blagoslovena,koliko ja znam, tako da su na prvom mestu NEMANJICI -po mom skromnom misljenju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јануар 18, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2020 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миле Бајшев Написано Јануар 18, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2020 Михаљ Кретес Браца! РУСИЈАСВЕТИЊА and Драшко је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука