Маша Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 .gif' class='bbc_emoticon' alt='crvenilo' /> Ето, умало да и ја будем пјевач'ца, јер сам од малена имала своје наступе у кући, на бини (сандуку), са правим микрофоном. Омиљене песме су ми биле од Терезе Кесовије, Јосипе Лисац .. које сам савршено ''скидала''. Можда да су се родитељи озбиљније позабавили мојим талентом, данас бих се професионално бавила певањем, али .. певала сам само у Црквеном хору, Првом Београдском и сад, у мојој парохијској Цркви. За почетак Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Март 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Bojana Brdaric Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Март 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2010 пс жена свира неких тричавих тридесетак инструмената Loreena Mckennitt - Marco Polo HD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Март 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Loreena Mckennitt - Santiago HD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Март 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Март 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Mirjana Aleksić Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Mirjana Aleksić Пева ФЕНОМЕНАЛНО! klapklap crvenilo https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/aplauz.gif klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap Мирјана Алексић је и мој фаворит, а од певача Чеда Марковић Ceda Markovic- Marijo Bela Kumrijo ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Март 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Чеда је сјајан ... Karanfile, cveće moje - Danka Stoiljković Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука