Ћириличар Написано Септембар 8, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2015 Scotland the brave https://www.youtube.com/watch?v=k_iBe4swTi8 Zayron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2015 Sad opet malo moravske folklorne travestije o kojoj sam vam govorio, ovaj verbunjk što je inače momačka, muška vojnička zaležitost plešu tu djevojke a zato imaju na glavi šešire, takve "vojande" ("vojnikuše" po našem, hahahaha) VUS Ondráš - Sikulský verbunk Moravska vojnička 6 Verbunjk - Morava 1 Verbunjk - Morava, 2 HORŇÁCKÉ SLAVNOSTI - Lipovjan z Lipova, splet vojničkih plesova u paru Плутон је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2015 Zlatko Hnjupa Rabovali Turci FS Turiec - Turci (55. výročie - 2009) Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 13, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 13, 2015 Můj koníčku ryzovraný - Zbránek & Mucha, moravska vojnička Můj koníčku ryzovraný, proč si smutný, neveselý,či ťa trápí zbroja moja, lebo šabla ocelová,či ťa trápí zbroja moja, lebo šabla ocelová.Mňa netrápí zbroja Tvoja ani šabla ocelová,mňa len trápja Tvé ostrožky, co bodajú moje bočky,mňa len trápja Tvé ostrožky, co bodajú moje bočky.Bubny bijú, trúby vřešťá, daj nám, Bože, daj nám ščesťá,ocel skáče po oceli, rúbajú sa chlapci smělí,ocel skáče po oceli, rúbajú sa chlapci smělí. Můj koníčku ryzovraný, proč si smutný, neveselý,či ťa trápí zbroja moja, lebo šabla ocelová,či ťa trápí zbroja moja, lebo šabla ocelová. Moravska vojnička 7 - Jiří Zonyga Můj Koníčku Ryzovraný Плутон је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agaton Vuzman Написано Септембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2015 И наравно кинеска доминација! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 21, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 21, 2015 Moravska narodna iz doba turske najezde na Moravu i ratova s Turcima Pjeva se tamo o tom kako su na brdu Straž iznad Vrbice palili ognje kao upozorenje da dolazeTurci plijeniti kako bi se uklonili u pećine i u šume. Tá Vrbecká dědina Moravska vojnička i patriotska takodjer iz vremena turskih najezdi na |Moravu, Stražnice su mjesto na granici Morave i Uher (Ugru, Madjarske), a stražnicka brana je takva kapija Morave, ko je htio osvojiti Moravu morao je proći kroz nju. Zato je o stražnickej braně ispjevano mnogo vojničkih i patriotskih pjesama jer tamo su Moravani branili i odbranili Moravu pred Turcima, a ranije i Tatarima itd. Při strážnickej bráně Плутон је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Септембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2015 And we'll all feel gay when Johnny comes marching home! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 27, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 27, 2015 Daniel Kraus - Když mna na tu vojnu verbovali, moravska vojnička FS Šafarik - Regrutsky tanec, slovački vojnički plesovi Martin Prachař & Musica Folklorica - Ked sa Janko na vojnu bral, moravska Bezobratři - Keď sa Janko na vojnu bral, moravska Nat tú Turnú vyšlo jasné slniečko - regrútske piesne - chlapci DFS KORNIČKA (a capella), slovačke Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2015 Zayron and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2015 Zayron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 28, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 28, 2015 Хорея Козацька - Войська Запорозького воїн знаментий Хорея Козацька - Возбранной Воєводі За світ встали козаченьки Kobza 111, Ой у Світі Величезним, Золоті Ключі Kobza 110, Гей Наливаймо Браття, Золоті Ключі в Торонто Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Септембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2015 Moћно звуче ове комунистичке мелодије feeble, Zayron and Arsenija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 29, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 29, 2015 Moћно звуче ове комунистичке мелодије Meni se svidja ova, Poljuško Polje, jest da je CCCP komunističeskaja ali vraški dobro zvuči: Andre Rieu & Trio St. Petersburg - Poliushko Polie and Kalinka http://musicserver.cz/clanek/46943/andre-rieu-johann-strauss-orchestra-o2-arena-praha-7-5-2014/?mobile=1 Плутон је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Септембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2015 Meni se svidja ova, Poljuško Polje, jest da je CCCP komunističeskaja ali vraški dobro zvuči: Одлична! :good2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 30, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2015 Moћно звуче Zayron, Плутон and Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука