Маша Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Јел стигла тужба вама који не плаћате претплату? Да вам се придружим ако није 0104_cheesy пс може и на пп - дискреција загарантована Селе Машо, у Чачку још никоме није стигла тужба за неплаћање претплате,и нема те силе док је жив Вељо,ако се њему нешто ружно деси, не дао Господ Бог,е онда ћемо ми Чачани видети како ћемо и шта ћемо,али мирно нећемо чекати дерикоже. Имам пријатеље у Чачку, нисам знала да си одатле, који годинама не плаћају претплату и није им ништа стигло. Е храброст је (још један одг на оној теми), не плаћати претплату иако не знаш последице 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Имам пријатеље у Чачку, нисам знала да си одатле, који годинама не плаћају претплату и није им ништа стигло. Е храброст је (још један одг на оној теми), не плаћати претплату иако не знаш последице 0104_cheesy То је оно што посебно боли..... последице се знају, и као Нишлије што мораше да плате сви струју са све каматама, тако ћемо сви морати да платимо и претплату, а ако Бог Да, бар без камата... confused "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Имам пријатеље у Чачку, нисам знала да си одатле, који годинама не плаћају претплату и није им ништа стигло. Е храброст је (још један одг на оној теми), не плаћати претплату иако не знаш последице 0104_cheesy То је оно што посебно боли..... последице се знају, и као Нишлије што мораше да плате сви струју са све каматама, тако ћемо сви морати да платимо и претплату, а ако Бог Да, бар без камата... confused Једно је струја и она мора да се плати, али јел зна неко за случај да је неплатиша претплате био кажњен, новчано? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Јел стигла тужба вама који не плаћате претплату? Да вам се придружим ако није 0104_cheesy пс може и на пп - дискреција загарантована Селе Машо, у Чачку још никоме није стигла тужба за неплаћање претплате,и нема те силе док је жив Вељо,ако се њему нешто ружно деси, не дао Господ Бог,е онда ћемо ми Чачани видети како ћемо и шта ћемо,али мирно нећемо чекати дерикоже. Имам пријатеље у Чачку, нисам знала да си одатле, који годинама не плаћају претплату и није им ништа стигло. Е храброст је (још један одг на оној теми), не плаћати претплату иако не знаш последице 0104_cheesy Машо, драго ми је што си пријатељица са Чачанима,то је посебан свет,вероватно си то и сама видела. А што се тиче последица,то смо већ јако искусили на својој кожи. Чачак је на врху обољевања од канцера. Према томе ТВ претплата је смешна. Чачак је био јак,јак,индустријски град за своју величину,сада као такав не постоји. Према томе ТВ претплата је смешна. Чачак је град где се људи међусобно испомажу да би преживели, где народна кухиња опстаје само од донатора из града,који ни сами усуштини немају довољно. Према томе ТВ претплата је смешна. Чачак је град чије је свештенство и монаштво увек било уз народ,и на барикадама пред пушкама. ТРЕБАЛО би мало ослишкивати шта мисле Чачани,јер када дође до грла,ТВ претплата је смешна. НЕКА је плаћа ко може,и ја бих да могу,заправо могу, али радије ћу данас да поклоним својој комшиници Види Ромкињи,она сама каже,Циганки,да никога не увредим, јуче,види 8.марта, буквално хлеб и млеко,из моје радњице да преживи,јер је имала две операције на мозгу, него да платим ТВ претплату,па таман ми дошла тужба,нећу је платити,одлежаћу и у затвору.ако треба,а даћу тај новац за народну кухињу,све док она мора да постоји за моје дивне суграђане,који су изгубили посао,који су још могли да имају у својим предузећима и фабрикама,а сада су на казану. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Једно је струја и она мора да се плати, али јел зна неко за случај да је неплатиша претплате био кажњен, новчано? Потпуно си у праву за струју, јер је струја класичан вид робе...дакле платим шта трошим.... Финансирање јесте нешто што ми даје за право и да захтевам како ће се трошити средства која сам финансирао...Обзиром да је Законом одређено да је финансирање обавезно, не постоји другачији начин наплате до Судског решења, што је после мишљења Уставног суда о претплати, сад већ потпуно извесно.Не знам за казнене мере, али ће засигурно постојати бар судски трошкови који ће испровоцирати повећање трошкова самог појединца. И са друге стране, замисли потраживања која би се догодила, када би они који су уредно плаћали претплату, тражили назад новац са свим припадајућим каматама, имајући у виду, да постоје и они који без последица не плаћају претплату... "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Машо, драго ми је што си пријатељица са Чачанима,то је посебан свет,вероватно си то и сама видела. А што се тиче последица,то смо већ јако искусили на својој кожи. Чачак је на врху обољевања од канцера. Према томе ТВ претплата је смешна. Чачак је био јак,јак,индустријски град за своју величину,сада као такав не постоји. Према томе ТВ претплата је смешна. Чачак је град где се људи међусобно испомажу да би преживели, где народна кухиња опстаје само од донатора из града,који ни сами усуштини немају довољно. Према томе ТВ претплата је смешна. Чачак је град чије је свештенство и монаштво увек било уз народ,и на барикадама пред пушкама. ТРЕБАЛО би мало ослишкивати шта мисле Чачани,јер када дође до грла,ТВ претплата је смешна. НЕКА је плаћа ко може,и ја бих да могу,заправо могу, али радије ћу данас да поклоним својој комшиници Види Ромкињи,она сама каже,Циганки,да никога не увредим, јуче,види 8.марта, буквално хлеб и млеко,из моје радњице да преживи,јер је имала две операције на мозгу, него да платим ТВ претплату,па таман ми дошла тужба,нећу је платити,одлежаћу и у затвору.ако треба,а даћу тај новац за народну кухињу,све док она мора да постоји за моје дивне суграђане,који су изгубили посао,који су још могли да имају у својим предузећима и фабрикама,а сада су на казану. Ужас је и само прочитати ово што је написано, а неописива жалост што је све написано ПОТПУНА ИСТИНА!Али не у Чачку већ по читавој Србији. Али мислим да је решење наше делање, у свему па и у овоме о чему је ова тема....Треба помоћи и људима који не умеју сами, остварити њихова права....велики број категорија становништва може бити ослобођен претплате и оно што је горе, нових фрустрација са збирним рачунима, који ће се врло брзо појавити....и онда опет иста прича....богати који имају платиће, а сиромашнима ће се све обити о леђа... "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Март 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Ако РТС има пара биће квалитетнији програм????!!! Тешко да је то гаранција,то ће пре да води у бахатост и самовољу! Како ли онда успевају да "преживе" телевизије које се не финансирају из претплате? Готово је са системом вредности!Кад ви једном имате "мењам жену",великог и осталог брата,једино пушком можете народ да натерате да гледа квалитетније програме.Са знањем,звањем и образовањем,са вредностима-треба делати много раније,у породици пре свега,па редом... Брате гане а, а по чему ти је РТС бахата телевизија ? Није ми јасно . Ти си отприлике помешао ПИНК(кога бих исто законом укинуо) са РТС-ом.Није ли бахато наплаћивати рекламе као ПИНК а уз пут шишати грађане за претплату?Како назвати ,по свима вама који сматрате да претплата треба да се плаћа,како назвати одсуство утицаја на квалитет "робе" која се присилно наплаћује?Шта ако некоме треба ТВ да гледа сателитску или неку другу телевизију?Шта ако неко поседује уређаје за репродукцију слике чији излаз је РФ модулатор па му само за то треба телевизор?Онима који мало технике знају,закон је диктатура! Скројен да РТС узме паре,лепо живи,а уз пут-колико се "очеше"! Нека га и РТС у утакмици па нека победи ПИНК ако је заиста најбољи (овде не браним ПИНК-само правим поређење)!Колико год нама били по вољи ови или они садржаји,тржиште само креира оно што "иде или не иде"!И сад испада овако,због минорног процента оних који би да гледају незнам шта већ-милиони морају да плаћају претплату! "Демократама" је "тржишна утакмица опредељење",ако је тако-пустите и РТС на тржиште! Испада да је РТС заштићен и обезбеђен законом,а остале телевизије (које често имају боље садржаје), раде "равноправно"!Колико је поштено плаћати одела,венчанице,путовања по свету?Кад су на Косову шиптари палили и рушили наше богомоље,тај "медијски сервис" је уз коментар догађања пуштао слику са неке разгледнице,друге телевизије (бесплатне уз пут речено) ,су имале извештаје и слику са терена!И да додам,да знам да на западу постоје телевизије са едукативним садржајима,које се издржавају од прилога гледалаца искључиво!Глупост је емитовати програм који нико не гледа,ма како квалитетан био!То је тржишна стварност!А списак жеља,нека се прави како је по вољи онима који га имају-али не по мом џепу,и о мом трошку! "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Ако РТС има пара биће квалитетнији програм????!!! Тешко да је то гаранција,то ће пре да води у бахатост и самовољу! Како ли онда успевају да "преживе" телевизије које се не финансирају из претплате? Готово је са системом вредности!Кад ви једном имате "мењам жену",великог и осталог брата,једино пушком можете народ да натерате да гледа квалитетније програме.Са знањем,звањем и образовањем,са вредностима-треба делати много раније,у породици пре свега,па редом... Брате гане а, а по чему ти је РТС бахата телевизија ? Није ми јасно . Ти си отприлике помешао ПИНК(кога бих исто законом укинуо) са РТС-ом.Није ли бахато наплаћивати рекламе као ПИНК а уз пут шишати грађане за претплату?Како назвати ,по свима вама који сматрате да претплата треба да се плаћа,како назвати одсуство утицаја на квалитет "робе" која се присилно наплаћује?Шта ако некоме треба ТВ да гледа сателитску или неку другу телевизију?Шта ако неко поседује уређаје за репродукцију слике чији излаз је РФ модулатор па му само за то треба телевизор?Онима који мало технике знају,закон је диктатура! Скројен да РТС узме паре,лепо живи,а уз пут-колико се "очеше"! Нека га и РТС у утакмици па нека победи ПИНК ако је заиста најбољи (овде не браним ПИНК-само правим поређење)!Колико год нама били по вољи ови или они садржаји,тржиште само креира оно што "иде или не иде"!И сад испада овако,због минорног процента оних који би да гледају незнам шта већ-милиони морају да плаћају претплату! "Демократама" је "тржишна утакмица опредељење",ако је тако-пустите и РТС на тржиште! Испада да је РТС заштићен и обезбеђен законом,а остале телевизије (које често имају боље садржаје), раде "равноправно"!Колико је поштено плаћати одела,венчанице,путовања по свету?Кад су на Косову шиптари палили и рушили наше богомоље,тај "медијски сервис" је уз коментар догађања пуштао слику са неке разгледнице,друге телевизије (бесплатне уз пут речено) ,су имале извештаје и слику са терена!И да додам,да знам да на западу постоје телевизије са едукативним садржајима,које се издржавају од прилога гледалаца искључиво!Глупост је емитовати програм који нико не гледа,ма како квалитетан био!То је тржишна стварност!А списак жеља,нека се прави како је по вољи онима који га имају-али не по мом џепу,и о мом трошку! Брате Гане, Читаш ли Ти све што се пише, или Ти највише "боде очи" оно што Те испровоцира да са гневом пишеш ? И заиста немој да пишеш неистине... Прво је РТС објавио ужасе са Косова, то могу лично да Ти посведочим, јер је прилог ишао сам пар сати касније из дописништва из Звечана...о осталом што си написао, написано је раније, па ако имаш жељу прочитај... 0409_feel 319.gif confused "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Март 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Ма нема гнева,гледао сам РТС-ове "прилоге",и згражаво се,ваљда гледамо сви исти РТС!И то свакако није неистина!А свет је решио то далеко културније,и ми сад имамо ИПТВ,па се лепо уведе систем плати па гледај (PPV-pay per view),изабере се из садржаја шта се коме свиђа и гледа!Без обавезе друштва да угађа његовом ћефу!Ја сам генерално против свега што је присиљавање (као што је случај са претплатом),јер ту се може говорити о етатизму свакако а о демократском поступку никако! А о догађајим о којима причамо-вести сам помно пратио,први живи снимак је пустила ТВ МОСТ ако се добро сећам,али није ишло преко РТС-а.Али ни то није сад најважније,ако смо за тржиште онда треба да тржишни услови важе за све!На тржишту су сви једнаки,али у Србији-на "тржишту" постоје једнакији! Зар су сиромашније духом земље у којима претплате нема? Јадан је тај дух кога доноси филмска индустрија западних "цивилизацијских вредности"!Да не набрајамо шта под то спада,знате и сами! Још само да нам РАТЕЛ уведе да не смемо да поседујем краткоталсане пријемнике (чега има по свету,чак и многим државама америке) и једноумље загарантовано!Хоћу да кажем ово-РТС нема бојазан,да ће због садржаја да изгуби претплатнике па самим тим и приходе од реклама,па не мора ни да брине о уређивачкој политици,ту је по мени поента!Ако жели гледаоце-нека се наметне квалитетом који гледаоци као такав препознају и уваже,па ће квалитет донети и профит!Овако,емитује се репризе репризираних реприза-народ то свакако -исто плаћа! Нема интереса ни потребе да се много оптерећује програмском шемом-кад му од ње ништа не зависи! "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Брате Гане, За Твоју информацију,ТВ Мост је дописништво РТС-а стациониран у Звечану, на платном списку РТС-а, а руководећи део им се налази у Таковској улици на 5.спрату... Е сад, обзиром да видим да се највише бавиш политичким, војним и сличним питањима, реци ми конкретно, која Ти се емисија не допад и због чега....Не у глобалу већ конкретно....Ово, ако је садржај разлог за одбијање претплате.... Приморавање, кажеш....знам доста људи који говоре, да највероватније неће дочекати пензију и није им јасно, коме и због чега од свог бруто дохотка плаћају овај намет...такође, људи говоре да не желе да плаћају ни динар за образовање, здравство, јер нису жељни образовања, а и кад се разболе ићи ће приватно да се лече.... Не говоримо овде о правдању исправности донете одлуке или начина како се иста спроводи, већ о томе да ће људи из Србије платити и судске трошкове, јер их, заиста неодговорни људи хушкају да не измирују своје законом одређене обавезе. А са друге стране, преко 65% домаћинстава плаћају уредно претплату већ годинама и сигурно неће дозволити да буду намагарчени, само зато што су плаћали тај најстрашнији намет, који иначе износи као 1/4 најјефтиније карте једног тениског меча скоро одржаног, или као 1,5 карта просечног биоскопа, или као три пића у просечној кафани... "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Ма нема гнева,гледао сам РТС-ове "прилоге",и згражаво се,ваљда гледамо сви исти РТС!И то свакако није неистина!А свет је решио то далеко културније,и ми сад имамо ИПТВ,па се лепо уведе систем плати па гледај (PPV-pay per view),изабере се из садржаја шта се коме свиђа и гледа!Без обавезе друштва да угађа његовом ћефу!Ја сам генерално против свега што је присиљавање (као што је случај са претплатом),јер ту се може говорити о етатизму свакако а о демократском поступку никако! А о догађајим о којима причамо-вести сам помно пратио,први живи снимак је пустила ТВ МОСТ ако се добро сећам,али није ишло преко РТС-а.Али ни то није сад најважније,ако смо за тржиште онда треба да тржишни услови важе за све!На тржишту су сви једнаки,али у Србији-на "тржишту" постоје једнакији! Зар су сиромашније духом земље у којима претплате нема? Јадан је тај дух кога доноси филмска индустрија западних "цивилизацијских вредности"!Да не набрајамо шта под то спада,знате и сами! Још само да нам РАТЕЛ уведе да не смемо да поседујем краткоталсане пријемнике (чега има по свету,чак и многим државама америке) и једноумље загарантовано!Хоћу да кажем ово-РТС нема бојазан,да ће због садржаја да изгуби претплатнике па самим тим и приходе од реклама,па не мора ни да брине о уређивачкој политици,ту је по мени поента!Ако жели гледаоце-нека се наметне квалитетом који гледаоци као такав препознају и уваже,па ће квалитет донети и профит!Овако,емитује се репризе репризираних реприза-народ то свакако -исто плаћа! Нема интереса ни потребе да се много оптерећује програмском шемом-кад му од ње ништа не зависи! 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Март 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2010 Брате Гане, За Твоју информацију,ТВ Мост је дописништво РТС-а стациониран у Звечану, на платном списку РТС-а, а руководећи део им се налази у Таковској улици на 5.спрату... Е сад, обзиром да видим да се највише бавиш политичким, војним и сличним питањима, реци ми конкретно, која Ти се емисија не допад и због чега....Не у глобалу већ конкретно....Ово, ако је садржај разлог за одбијање претплате.... Приморавање, кажеш....знам доста људи који говоре, да највероватније неће дочекати пензију и није им јасно, коме и због чега од свог бруто дохотка плаћају овај намет...такође, људи говоре да не желе да плаћају ни динар за образовање, здравство, јер нису жељни образовања, а и кад се разболе ићи ће приватно да се лече.... Не говоримо овде о правдању исправности донете одлуке или начина како се иста спроводи, већ о томе да ће људи из Србије платити и судске трошкове, јер их, заиста неодговорни људи хушкају да не измирују своје законом одређене обавезе. А са друге стране, преко 65% домаћинстава плаћају уредно претплату већ годинама и сигурно неће дозволити да буду намагарчени, само зато што су плаћали тај најстрашнији намет, који иначе износи као 1/4 најјефтиније карте једног тениског меча скоро одржаног, или као 1,5 карта просечног биоскопа, или као три пића у просечној кафани... Нема ништа посебно да издвојим ни као добро ни као лоше!Али ми као човеку смета двојни морал власти по многом питањима па и посебно по овом!Одкуд,у демократском миљеу место за једну овакву одлуку? Нема места таквом понашању ни телевизије ни власти,уколико се остале телевизије не третирају исто!Смешно је рецимо било,кад је дошао ФОКС па у старту кренуо са стерео тоном како се и РТС "збрзио" да уведе стереофонију,а то новина само може да задовољи нечију сујету а програмски допринос је изузетно мали јер је мало стерео ТВ пријемника у Србији!Онда дигитални програм и то сад у ово време кад пара у Србији нема?Али,кад су "туђи новци",и кад су "демократском уравниловком" загарантовани,онда иде по оној-"туђе вози што луђе"!Ја нисам ни за великог (ни сваког другог) брата,ПИНК сматрам одсуством укуса,међутим-систем који "изграђујемо",признаје успех на тржишту као искључиво мерило вредности,па је лицемерно од власти фаворизовати РТС тиме што га лишава (нужне) борбе за комад тржишта,даје му својеврстан монопол,слободу и лагодност у понашању и раду, а тиме га демотивише да се садржајим наметне као кућа од квалитета!Квантит (ако га меримо репризама) је несумњив!Кад сте конкретно питали за емисије,погледајте рецимо емисије уживо,најчешће политичког садржаја!РТС-ови новинари,доводе госте које не стижу ни да зину од новинара,па испада да гости служе само да задовоље форму,јер само водитељи износе своје ставове,своја виђења,озбиљна питања често третирају ако шалу или виц,а увек промаше суштину, оставе гледаоце за многе одговоре ускраћене!Од "ведета" РТС-а сам чуо да и жене имају простату рецимо!Не може се један исти новинар бавити свим питањима и бојити емисију својим ставовима,а да је притом очигледно да материју не познаје!На РТС-у има водитеља који и кад би се причало о спинским брзинама у атому,они би имали шта ту да "досоле" и "примете",толико су стручни да то боде очи!Знам веома много људи који претплату никада неће да плате и зато што од српског националног сервиса,само је химна ујутру српска,све остало је Београд!Пре подне и поподне!Коначно,на ову тему би могле студије да се напишу,да поновим-колико је за грађане Врања,Ниша,Суботице...важна вест да на трошарини неће бити воде "тог и тог дана ,од... до..?!?!??? То је један незаобилазни проблем који се у сличним дискусијама од браниоца претплате глатко превиђа!Оно што се види са километар је исто да се фаворизују политичке опције које по истраживањима неби ни прешле цензус,а изостављају прилози и/или изјаве из странака које су га прилично премашиле,па ми то говори о "објективном информисању"!Сад очекујем "напад" на тему мог личног политичког опредељења,но ако до њега и дође, то неће изменити суштину да радикала,Веље и Воје рецимо на РТС нема,али Чеда увек добије знатан простор да "објасни" (гладном) грађанству,како ето "...само што није...",и кад то видим сетим се Гебелса!Уместо да ТВ заиста буде поштена,објективна,непристрасна,па да искреношћу плени и осваја гледаоце-на овај начин само постиже контраефекат! "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Март 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2010 И један свеж пример.Талијанску причу о Косову нам емитова тај медијски јавни сервис,али уз обавезно уводни део о Србима злочинцима.Такав обавезни део имају и све хравтске телевизије па до "нашег" Б92,све у циљу да се Србима саопшти евро-америчка истина по којој су Срби јели криви за све,а све што их је снашло је само "природан",и( од стране Срба дакле), изазван нормалан реваншизам!Али није ствар у томе!РАди се о злоупотреби пажње народа код данима најваљиване емисије,и емоцијама изазваним сценама "...деценијске патње Срба на Косову..." (па чак и шире-не праве питање они, све у циљу што скупље продаје рекламног простора)!Усред таквог стања свести,наш "медијски јавни сервис",врло намеран ,одлучан и решен да заради "коју хиљаду евра",прекиде емисију,па пусти рекламе,како су појефтиниле кобасице,"снижене цене" за саламе,"бесплатни" разговори.... Свака част!Најављен је и наставак те емисије.Баш ме занима пошто су јаја,шта ћу да "добијем" ако попијем пиво,шта "нуди" Теленор.... И док друге државе имају водитеље политичких емисија "...koji "jasu" na talasima njihovog nacionalnog i drzavnog interesa, Srbija ima SIJASET tzv voditelja-islednika tzv. politickih emisija s unapred zadatim ciljem: OCRNITI SVE STO JE SRPSKO, SVE STO JE BILO JUCE, SVE STO JE BILO NORMALNO. A onda se DRUGI analiticari CUDOM CUDE zasto su serije tipa SELO GORI-a baba se ceslja, Moj rodjak sa sela i sl. tako omiljene NARODU. Pa zato sto nam pokazuju PRAVE VREDNOSTI, NASE, SRPSKE. A ne one koje nam namecu najnametnutiji tzv. voditelji tzv. politickih emisija koji imaju zadatak da nas ubede, da nam UTUVE U GLAVU, da smo zli, glupi i genocidni, da smo krivi za sve, da smo najgori na Balkanu, a i sire i da treba povijene glave i mahanjem repom da gledamo kako nam unistavaju sve sto je iole vredelo, sve sto smo imali, pa i samu drzavu..."! "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука