gane Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Питање из наслова јасно само по себи.Ваше мишљење ме занима,ја лично мислим да би ТВ требало да буде бесплатна,у Црној Гори је рецимо укинута претплата... "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Треба да буде бесплатна, јер сви плаћамо и кабловску. Намет плаћања претплате преко бројила за струју је заиста одвратан. Мислим да се Tесла pреврће у гробу. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 samo , tako je u mnogim zemljama... preko strujomera ... ali stvar je u tome da , ako se plaća pretplata državnoj TV , onda treba da ima manje reklama na njoj nego na komercijalnim TV stanicama (ne znam dal' je tako .. ne gledam baš nešto , iako imam total TV ovde u "inozemstvu" ...) A, i u program treba staviti "kulturnije" stvari ... recimo , nekomercijalnu muziku (klasika) i tako to ... ili sportove koji nisu toliko popularni obrazovni program itd ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дориан Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Дајте Цезару оно што је Цезарово а Богу оно што је Божије. Бежите од паписта као што се бежи од змија - Свети Марко, митрополит Ефески (Исповедник Православља) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 ОБАВЕЗНО!!!! 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Oдавно сам за то да не буде претплате одавно... 0110_hahaha Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 a,što ne obrazložite zašto ste za nešto .. ili protiv nečega ? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Дајте Цезару оно што је Цезарово а Богу оно што је Божије. Нека овај народ јадни , најпре , после свих мука добије нешто и налик Риму, па и Цезар да добије своје. Овако нема беднијег народа на планети, а да плаћа веће порезе и дажбине. Да ли ви људи уопште прилазите шалтерима за наплату? Знате ли да народ нема паре за сапун? Да, да, за сапун и прашак, а тек за тв претплату телевизијама где се шепуре министарске супруге. 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Дајте Цезару оно што је Цезарово а Богу оно што је Божије. Нека овај народ јадни , најпре , после свих мука добије нешто и налик Риму, па и Цезар да добије своје. Овако нема беднијег народа на планети, а да плаћа веће порезе и дажбине. Да ли ви људи уопште прилазите шалтерима за наплату? Знате ли да народ нема паре за сапун? Да, да, за сапун и прашак, а тек за тв претплату телевизијама где се шепуре министарске супруге. 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> za sapun ... moguće , al' za 4 mobilna u četvoročlanoj porodici - MORA DA IMA PARA ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 a,što ne obrazložite zašto ste za nešto .. ili protiv nečega ? У праву си... Ја јесам за финансирање развоје Јавног сервиса, што се код нас описује потпуно неадекватном речју "претплата", али нисам за начин којим се то сада извршава. Потпуно небулозна одлука јесте да се финансирање врши уз "бројило", а када је то предочено, и предложено да се финансирање веже уз годишњи порез, одговор је био да се на садашњи начин елиминише утицај државе на садржину и објективност. Потпуно неаргументовано, јер и порез плаћају становници Србије, с тим што би постигли један вид социјалне равноправности, да они који имају, плаћају више, а они који немају не би плаћали уопште. Уз дужно поштовање свих оних који критикују садржину програма Јавног сервиса, некако сам мишљења да нису у потпуности информисани да Јавни сервис емитује 4 телевизијска (РТС 1, РТС 2, Програм за иностранство- РТС САТ и Digital RTS) и 4 радио програма (Радио Београд 1,2,3 и "202"), односно да постоје садржаји намењени сваком узрасту а и "укусу". Да може бити још боље, сигурно да може и то неупоредиво у односу на садашње стање, али то није овде тема. Поређење финансирања Јавног сервиса и плаћања претплате коришћења кабловског система, је нелогично, јер кабл-оператерима се плаћа услуга, удобност преноса сигнала и ауторска права за станице које то од кабл оператера захтевају. При томе, кабл-оператери су у законској обавези само Јавне сервисе да реемитују бесплатно, а свим осталим емитерима-ТВ станицама, могу наплаћивати реемитовање, и тиме још више увећати своје приходе (ово се односи у већини случајева на домаће ТВ станице). Сличност се може пронаћи у томе, да приликом регистрације аутомобила, сви плаћамо одржавање путева, али коришћење аутопута плаћамо посебно. Такође, при регистрацији аутомобила, та "друмарина" се разликује од аутомобила до аутомобила, бољи плаћају више, па би ту могли пронаћи сличност са идејом да се финансирање Јавног сервиса везује за порез.... "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Дајте Цезару оно што је Цезарово а Богу оно што је Божије. Нека овај народ јадни , најпре , после свих мука добије нешто и налик Риму, па и Цезар да добије своје. Овако нема беднијег народа на планети, а да плаћа веће порезе и дажбине. Да ли ви људи уопште прилазите шалтерима за наплату? Знате ли да народ нема паре за сапун? Да, да, за сапун и прашак, а тек за тв претплату телевизијама где се шепуре министарске супруге. https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1324_womens' /> za sapun ... moguće , al' za 4 mobilna u četvoročlanoj porodici - MORA DA IMA PARA ! Ово није тема о мобилним телефонима. Причам о намету на вилајет, јер цене расту како се коме свиди. А људи буквално смрде јер живе у хладним становима, немају новац за основне потребе, храна. лекови, сапун, струју не плаћају годинама, и онда претплата на бројило за струју. Да ли ће икада бити довољно за оне што имају по 4 телефона у кући, силиконе и ботоксе? Па не може то више са народне коже. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 И не занима ме уопште Јавни Сервис и његови проблеми, не гледам га и нећу да га плаћам. Може ли да се уведе нешто по систему при пејд претплате, или као за интернет, када хоћу да гледам уплатим. када нећу, мирује налог. Значи. колико пара толико музике, а не некоме и паре и музика, а паре моје, а мени ништа, то јест потпуно аматерски популистички програм који се зове Национална Телевизија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дориан Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Ни Јевреји нису имали Рим па су ипак плаћали порез Цезару. Држава јесте у расулу и општем хаосу, али све је то део промисли Божије и писано је да тако буде. Државе управо и служе за то да пропадају уместо народа. Уколико немамо земаљског царства приклонићемо се оном небеском које је вечно. Што се тиче плаћања ТВ претплате и осталих прекобројних намета плаћам све редовно и у року. Бежите од паписта као што се бежи од змија - Свети Марко, митрополит Ефески (Исповедник Православља) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Ни Јевреји нису имали Рим па су ипак плаћали порез Цезару. Држава јесте у расулу и општем хаосу, али све је то део промисли Божије и писано је да тако буде. Државе управо и служе за то да пропадају уместо народа. Уколико немамо земаљског царства приклонићемо се оном небеском које је вечно. Што се тиче плаћања ТВ претплате и осталих прекобројних намета плаћам све редовно и у року. Аман, причам да народ пропада, брига ме за државу и да ли су Јевреји плаћали Цезару. Да ти само знаш колико сам се лично наплаћала у задњих 2о година, и сви ми. Немам бре више одакле да плаћам паразитима, који деле себи енормне зараде док су дечији додаци, социјална давања, студентске стипендије за најбоље, ђачке стипендије за угрожене, као мравља нога. Чега се естаблишмент одрекао. Да размисле хоће ли да жене и децу воде на летовања и зимовања по Европи или даље, или ће својим љубљвницама да купују џипове или станчуге. Ма иди молим те. Нека они ЗАСУЧУ рукаве па стану на мост да просе, као многи у овој назови држави од које је и БОГ изгледа дигао руке због грехова богаташа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Ја сам за претплату али не преко струјомера ! А погледајте мало у суседно двориште рецимо у Хрватској какав они имају програм а какав ми. У "лијепој њиховој" плаћају "претплату" неких 90 % становништва јер имају да кажем понос зато јер им је част да имају свој програм а чим имају пара праве за њихове услове квалитетан програм . А РТС пошто неплаће велики број становништва па је знатно неквалитетнији програм нажалост . Немојте неко да ме погрешно разуме , гледао сам на ХРТ-у пар емисија али зато имају квалитетан филмски програм од нашег. Треба да се плаћа ТВ претплата .Погледајте шта се код нас приказује само репризе Бољи живот,Породично благо, Сретни људи па опет све исто поново испочетка ! А да да незаборавим и Отписане . П.С. Нисам ја никакав ни рођак ни пријатељ са Тијанићем :cheesy2: crvenilo ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука