Jump to content

Ко нам узе мушке сузе?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Само због Бранислава морам да вас питам, али да се не наљутите. И да одговорите поштено. :)

Замислите да ви нисте ви, него нека друга Тања која је потпуно иста као ви, не воли цмиздрогузе (шампионска реч!) већ жели јаког и стабилног мушкарца уз себе. И упозна баш таквог, допадну се једно другом, почну да се виђају, вере се и одлуче да се венчају. Та друга Тања - заљубљена до ушију. Ма и кад стане и размисли хладне главе, опет јој се комплетно допада... има неких ствари о којих ће морати да поради, али све у свему пун погодак. И сад неком чудном приликом, гледате Краља лавова. Неко дете вам дошло у посету на пар дана, нећак или млађи брат свеједно, па проводите време с њим. И сад, шта ћете, па гледате и ви с њим, па да госта испратите на спавање. Иде прича лепо, а и интересантна је иако је за децу. И сад дође та сцена, малом лавићу умире отац у стампеду који је лавић терајући инат оцу случајно изазвао, а отац погинуо да га спасе и лавић, скрхан осећајем кривице, легне поред мртвог оца и завлачи му се под шапу.

А ваш драги, то јест драги од те друге Тање, се само мешкољи, гута кнедле и на крају устане и изађе. Ви за њим, да видите шта није у реду. Да није ваљда цмиздрогуз, да плаче на цртане филмове? Питате га шта је, а он се не да. Нешто му је запало у грлу, изашао да попије чашу воде. Ма јеси ти то плакао? Нисам, јеси луда, где да плачем на цртани филм, нисам плакао ни кад сам батине добијао као мали. А вама чудно. Видите да није баш цмиздрео, али као да му се скупила суза. Па га једном, кад је то мало прошло, питате поново. Он и даље оштро негира да је плакао, каже вам да умишљате, али призна да му је сцена била тужна и да је оно баш леп цртани за децу и да није веровао да цртани филм може тако озбиљну тему да дотакне. Не гледа цртане филмове уопште, нити је њихов љубитељ.

Ви сад видите да он вас малко лажуцка. Засузило му је око 100%, а неће да призна, срамота га је. Ладно је заплакао на Краља лавова. И сад је игри крај: да ли та ваша двојница треба да га напусти или да остане са њим? Да ли би због тога пао у њеним очима као мушкарац, или би јој било смешно и симпатично?

8086.gif

Извини, ништа те не разумем, како мислиш да замишљам другу Тању потупуно исту као ја, да притом да будем двојница  овој из твоје игре? Ни по чему није моја двојница. Такорећи ништа не разумем.

Видим само ти се заиграо баш. :D

Неко дете нам је дошло у посету пар дана, па проводимо време с њим, не гледамо телевизор већ смо креативни, правимо макете авиончиће и свашта понешто, па одемо сви заједно на спавање, и сада дође та сцена са јастуцима, стампедо, лете перушке на све стране, скрхани од умора, завучемо се једни другима под шапе, а мој драги, то јест мој драги од ове Тање :D устане да донесе сокиће за освежење и врати се са божанственим осмехом на лицу!  Ето. :)

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Само због Бранислава морам да вас питам, али да се не наљутите. И да одговорите поштено. :)

Замислите да ви нисте ви, него нека друга Тања која је потпуно иста као ви, не воли цмиздрогузе (шампионска реч!) већ жели јаког и стабилног мушкарца уз себе. И упозна баш таквог, допадну се једно другом, почну да се виђају, вере се и одлуче да се венчају. Та друга Тања - заљубљена до ушију. Ма и кад стане и размисли хладне главе, опет јој се комплетно допада... има неких ствари о којих ће морати да поради, али све у свему пун погодак. И сад неком чудном приликом, гледате Краља лавова. Неко дете вам дошло у посету на пар дана, нећак или млађи брат свеједно, па проводите време с њим. И сад, шта ћете, па гледате и ви с њим, па да госта испратите на спавање. Иде прича лепо, а и интересантна је иако је за децу. И сад дође та сцена, малом лавићу умире отац у стампеду који је лавић терајући инат оцу случајно изазвао, а отац погинуо да га спасе и лавић, скрхан осећајем кривице, легне поред мртвог оца и завлачи му се под шапу.

А ваш драги, то јест драги од те друге Тање, се само мешкољи, гута кнедле и на крају устане и изађе. Ви за њим, да видите шта није у реду. Да није ваљда цмиздрогуз, да плаче на цртане филмове? Питате га шта је, а он се не да. Нешто му је запало у грлу, изашао да попије чашу воде. Ма јеси ти то плакао? Нисам, јеси луда, где да плачем на цртани филм, нисам плакао ни кад сам батине добијао као мали. А вама чудно. Видите да није баш цмиздрео, али као да му се скупила суза. Па га једном, кад је то мало прошло, питате поново. Он и даље оштро негира да је плакао, каже вам да умишљате, али призна да му је сцена била тужна и да је оно баш леп цртани за децу и да није веровао да цртани филм може тако озбиљну тему да дотакне. Не гледа цртане филмове уопште, нити је њихов љубитељ.

Ви сад видите да он вас малко лажуцка. Засузило му је око 100%, а неће да призна, срамота га је. Ладно је заплакао на Краља лавова. И сад је игри крај: да ли та ваша двојница треба да га напусти или да остане са њим? Да ли би због тога пао у њеним очима као мушкарац, или би јој било смешно и симпатично?

8086.gif

Pa taj koji place na crtane filmove nije cmizdroguz vec kreten ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Извини, ништа те не разумем, како мислиш да замишљам другу Тању потупуно исту као ја, да притом да будем двојница  овој из твоје игре? Ни по чему није моја двојница. Такорећи ништа не разумем.

Неко дете нам је дошло у посету пар дана, па проводимо време с њим, не гледамо телевизор већ смо креативни, правимо макете авиончиће и свашта понешто, па одемо сви заједно на спавање, и сада дође та сцена са јастуцима, стампедо, лете перушке на све стране, скрхани од умора, завучемо се једни другима под шапе, а мој драги, то јест мој драги од ове Тање :D устане да донесе сокиће за освежење и врати се са божанственим осмехом на лицу!  Ето. :)

Nisi ukapirala Tanja , ti si sretno udata zena i u 48. Godini zivota ti i tvoj dragi gledate crtane fimove i on rida pored tebe, gusi se u suzama ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Неко дете нам је дошло у посету пар дана, па проводимо време с њим, не гледамо телевизор већ смо креативни, правимо макете авиончиће и свашта понешто, па одемо сви заједно на спавање, и сада дође та сцена са јастуцима, стампедо, лете перушке на све стране, скрхани од умора, завучемо се једни другима под шапе, а мој драги, то јест мој драги од ове Тање :D устане да донесе сокиће за освежење и врати се са божанственим осмехом на лицу! Ето. :)

Ah, kako je to romantično :cmizdrenje:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Постоје ,, Сузе за свет`` а постоје сузе кад ти пропадне тикет за један го. Код мене у фирми је цео један зид био излепљен таквим тикетима, звали смо га ,,зид плача`` :)))

Подели на овим сајтовима

Ниси ти секташ, ти си само исувише слаба и свесна тога бојиш се, страх те је, да ту твоју слабост други/окружење не виде и да ту твоју слабост искористе на неки рђав начин. Ту слабост и то стање его није у стању да прими, јер прихватање тог стања нарушава изграђену слику о себи, слику која је баш на темељу те слабости изграђена, слику која је једна велика лаж, персона, маска којом човек себи чеше уши кријући се и од спољашњости и самог себе. Зато се из петних жила трудиш да изгледаш као јака, да не плачеш итд. Човек је слабо и немоћно биће, и он то није у стању да прихвати, његов его то није у стању, та чињеница директно гађа у човеков нарцизам. 

Кад сам слаб онда сам јак, каже апостол Павле. Јак сам зато што познајем себе, што упознајем себе, што долазим до себе, што откривам себе себи и знам Ко сам. Зато су сузе знак победе. Сузе су тријумф над страстима и гресима.

Хахаха. Тотално промашено, помало безобразно утврдити преко нета неког кога никад у животу нисмо видели да сам "исувише слаба" , велика лаж, персона маска, итд. Узећу за  "у огледалу не виде себе", носе трње у души, лече фрустрације на мени! Само напред, постоји само једна сила која мене може сломити! :)

Успут:

Отац Николај Црноречки: Хришћани не треба да плачу као они који немају наде

http://stanjestvari.com/2014/10/30/%D0%BE%D1%82%D0%B0%D1%86-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D1%98-%D1%86%D1%80%D0%BD%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%B8-%D1%85%D1%80%D0%B8%D1%88%D1%9B%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%BD%D0%B5-%D1%82%D1%80/

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Кад сам слаб онда сам јак, каже апостол Павле. Јак сам зато што познајем себе, што упознајем себе, што долазим до себе, што откривам себе себи и знам Ко сам. Зато су сузе знак победе. Сузе су тријумф над страстима и гресима.

Могу и ја цитирати апостола Павла, православне оце и свеце, знаш, знам без тебе шта каже апостол Пале, али од читања Јеванђеља човек не би требао да полуди, али мени делује тако понекад... confused1 навођење воде на своју воденицу (цитирање према ситуацији и свом егу). Дакле, само напред. Зато сам ту, да лечите своје фрустрације. :)

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Но, по твојој реакцији бих рекао да те је погодило, не знам зашто, ако сам промашио онда то не би требало да ту узбуђује превише.

Хахахаха. Па реко би да ме погодило и да ништа не кажем. Питај се зашто не знаш зашто ме није погодило? Зато што волиш да ме погоди! :)

Промашио си.

Није ме погодило твоје писање, погађа ме што сте Јеванђеље претворили у лудницу! :)

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

I šta sad jedan prosečni niskusni muškarac da zaključi kad pročita ova poslednja 2-3 posta ? Jel' sme da zaplače pred ženom ili ne sme da plače pred ženom ? Hoće li u njenim očima izgubiti muškost ? Skrenuli ste s teme.

Zavisi kako place... :.mislise. 

Iskreno sa mog stanovista...suze su sasvim prirodna pojava i ne smatram ih znakom slabosti. Ono sto nikako ne bih podnela je zloupotreba suza u svrhu postizanja nekog cilja.

Ali dostojanstvene suze od strane muskarca su sasvim ok. I plakanje zbog filma i crtaca :D  

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...