Jump to content

Руски филмови - Русские фильмы

Оцени ову тему

Препоручена порука

Filmovi se prave i u Kini,

Ne citam ni knjige iz Rusije, jer vec sto godina niko i ne pise, pa zasto bih se mlatila da filmove gledam?Iranu, Koreji, ali i u Spaniji, Italiji, svedskoj, zasto bih ja na silu gledala neke ruske filmove koji zivog coveka ne zanimaju i nemaju nikakvu umetnicku vrednost? Zato sto su to braca Rusi?

Idi, begaj :D

Kako hoces ali meni se ovi filmovi svidjaju a i ovi sto je ivnanka predlozila su odlicni. Nemoj biti tako negativno nastrojena prema ruskoj filmskoj industriji. Pogledaj ove filmove pa onda reci. Preporucio bih ti i film Ostrvo. Njega obavezno pogledaj. Film je o monahu svetitelju.

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Kako hoces ali meni se ovi filmovi svidjaju a i ovi sto je ivnanka predlozila su odlicni. Nemoj biti tako negativno nastrojena prema ruskoj filmskoj industriji. Pogledaj ove filmove pa onda reci. Preporucio bih ti i film Ostrvo. Njega obavezno pogledaj. Film je o monahu svetitelju.

Ma nemam ja nikakav odboj prema danasnjim filmovima, svejedno ciji su, nego jednostavno ne gledam vise filmove,

ili jako retko. Sve sto je za mene bilo vredno9, gledala sam i necu da se zamaram nekim novim filmovima.

Подели на овим сајтовима

E Justina to je sasvim druga stvar. Imas pravo na takav stav ali nije bilo potrebe da ga iznosis u onome sto sam napisao. Ja sam samo preporucio onima koji imaju volje. Nisam nikoga primoravao a i nemogu.

• Волим 1

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

E Justina to je sasvim druga stvar. Imas pravo na takav stav ali nije bilo potrebe da ga iznosis u onome sto sam napisao. Ja sam samo preporucio onima koji imaju volje. Nisam nikoga primoravao a i nemogu.

Ja tako reagujem uvek kada je o filmovima rec.

Ali, no frks. :)

Подели на овим сајтовима

Ja tako reagujem uvek kada je o filmovima rec.

Ali, no frks. :)

Neobicna si ti cura! :)

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Evo jos jednog interesantnog ruskog filma

http://www.youtube.com/watch?v=_AmnzgUPpS4

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Руски "Конан"

http://www.youtube.com/watch?v=m6b-aIAW8U0

Вукодав из рода Сивог Пса (рус. Волкодав из рода Серых Псов) је руски филм из жанра епске фантастике са елементима акције и авантуре у режији Николаја Лебедева. Сценарио је настао по истоименом роману руске списатељице Марије Семјонове.

Жанр: фантастика, филм, акција
Име филма: Волкодав
У оригиналу: Волкодав из рода Серых Псов
Држава: Русија
Језик: Руски
Режија: Николај Лебедев
Жанр: Акција / Фантастика

Глумци:
Александар Бухаров ... Волкадов
Јевгенија Свиридова ... Нилит
Андреј Рудсенски ... Тилорн
Артјом Семакин ... Зврих

Трајање: 136 min

Зло добра донети не може!

Подели на овим сајтовима

• Волим 1

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...