Natasenka Написано Јануар 3, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јануар 3, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2019 Одличан филм. Проблем је само (на ЈуТјубу) што се не уклапју тон и слика. Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јануар 3, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2019 Fotina444 је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јануар 3, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2019 Fotina444 је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Onufrije Написано Јануар 31, 2022 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2022 Рече безуман у срцу својем: нема Бога. Трула су и мрска дјела њихова. (Пс. 13, 1) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука