Jump to content

7 МИЛИОНА ПРЕГЛЕДА НА ЈУТЈУБУ: Након овог снимка ћете схватити да пас НИЈЕ играчка! (ВИДЕО)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

ПОСЛЕ ЊЕГА НИШТА ВИШЕ НЕЋЕ БИТИ ИСТО: Овај ВИДЕО одузеће вам само ОСАМ минута, а ОТВОРИЋЕ вам очи

pas-dnevne-600x318.png

Филм под називом “Гифт” (Поклон) помешаће вам осећања, уз њега ћете плакати и схватити да ПАС НИЈЕ ИГРАЧKА коју треба поклонити некоме.

“Овај кратки филм је наш поклон свим живим биц́има на планети и надамо се да ц́ете вам се допасти и да ће имати позитивнног утицаја на све”, поручили су продуценти видео снимка који је за само неколико дана премашио милион прегледа на Јутјубу

Овај видео морате погледати ОДМАХ до последње секунде:

Подели на овим сајтовима

Ово је пун погодак да људи свате шта раде животињама .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Иначе ( говорим из искуства) буквално се овако понашају пси.

Они су тако ко деца до 4-5 година.

Ови моји Ши Цуи( 4 комада) су веома везани, буквално ко деца. Кад ме нема мало дуже кућама радују се ко будале кад се врнем.

Још више се радују жени, јер их она не плаши ко ја, буквално вриште од радости.

Кад сам болестан сажаљиви су.

Кад би могли говорити то би било право, јер овако морам да нагађам шта оћеду кад нешто питају на свом керећем језику.

Временом смо успоставили неку основну комуникацију.

Ствар је што у току дана једаред оћеду да се играју и то ми је требало доста времена да провалим шта хоће.

Дођу и зову ме.

Ја им дам да једу.

Они погледају то окрену два три круга и врате се и опет ме зову. 

Ја им променем воду, реко жедни су а оно им већ дуго стоји.

Они опет обрну пар кругова и поново дођу.

У почетку нисам капирао шта заправо хоће па их отерам.

После сам схватио. Тако да сат времена је игра у току дана. Или ја их заиграм и пошто их има доста одем онда они сами наставе.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...