Тавита Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Фашиста...хришћанин... Јој мајко моја, кад се сад нисам шлогиро. Kad moze hriscanin demokrata, komunista, mason, sto ne moze hriscanin nacional socijalista? Бркаш Вукмане, бркаш.... Оправдаваш се Вуле, оправдаваш... "ђаба"!! "ђаба" болан!! kov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 0104_cheesy Mala sta se smijes? Valjda si ti prevazisla nivo Mirka i Slavka. Fasisti su vazda bili elita. Kako ne kapirate???? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 ...а чуо сам такође да је од скоро у Баварској голуб мира врста у изумирању! 0104_cheesy Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Ma salim se bre, nisam ja fasista, nego nacional socijalista. Fasisti su oni zabari, Musolini i kompanija. Moj pokojni jez se zvao Musolini. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Ma salim se bre, nisam ja fasista, nego nacional socijalista. Fasisti su oni zabari, Musolini i kompanija. Moj pokojni jez se zvao Musolini. Жабе,јежеви...ситна нека живина? 0104_cheesy Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 ...а чуо сам такође да је од скоро у Баварској голуб мира врста у изумирању! 0104_cheesy Ako se sjecas onog goluba, sto ga je papa Vojtila pustio da odleti, pa se jadnik vratio, cim ga je ovaj pustio iz ruke. E to ti je bio bavarski golub. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 KAKO SE BRZO PALITE! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 0104_cheesy Mala sta se smijes? Valjda si ti prevazisla nivo Mirka i Slavka. Fasisti su vazda bili elita. Kako ne kapirate???? Немој да ти се "мала" насмије t4431 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 KAKO SE BRZO PALITE!Слободно нам ти покажи зубе...вештаке. 0104_cheesy Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 KAKO SE BRZO PALITE! "ће да гориш?? t4431 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 baš se napalismo i na nemačku i na 2 žene..... a ti si verovatno iz sirogojna ili bačkog petrovog sela... sastavljaš kraj sa krajem i glasaš tomu t4431 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Мали зелени троглодит! t4431 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Мени је потпуно неумесно питање ко је већи духовник: да ли Митрополит Јован или Авва Јустин. Заиста, невероватно је шта све вама падне на памет. Шта би то требало да значи? Да бацамо пасуљ па да видимо ко је већи а ко мањи? Стварно вас не разумем. t4431 Велики су обоје, свако на свој начин. Обоје су свети зато што су у Цркви, јер су у заједници са Христом, Који је једин Свјат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Мени је потпуно неумесно питање ко је већи духовник: да ли Митрополит Јован или Авва Јустин. Заиста, невероватно је шта све вама падне на памет. Шта би то требало да значи? Да бацамо пасуљ па да видимо ко је већи а ко мањи? Стварно вас не разумем. t4431 Велики су обоје, свако на свој начин. Обоје су свети зато што су у Цркви, јер су у заједници са Христом, Који је једин Свјат. Smijesno je diskutovati o tome, ko je veci duhovnik, sveti ava Justin, ili dojucerasnji civil Zizjulas. Nije potrebno bacati pasulj, za jednu tako ociglednu stvar. I nije mala stvar izbacivanje svetog ave Justina sa teoloskog fakulteta, odnosno stavljanje njegove dogmatike u sporedan predmet. Za ovaj zakljucak nije potrebno biti doktor teologije. Pogotovo nije mala stvar, kada to urade njegovi takozvani ucenici. To je vrlo ozbiljna stvar. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука