Чварков Ђорђе Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 Патријаршија Антиоха и Целога Истока је донела одлуку да прекине помињање Јерусалимске Патријаршије због спора око епархије Катарске. Одлуку донео Његова Светост Патријарх Јован и Свети Синод Антиоха. http://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/1467-to-patriarxeio-antioxeias-diakoptei-tin-koinonia-me-ta-ierosoluma Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чварков Ђорђе Написано Јун 27, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 Нема јединства Цркве без папског примата. хахаха Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 grčka posla Jakov Edeski and Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 2 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чварков Ђорђе Написано Јун 27, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 Антиох су сада углавном Арапи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viktor Ljvovic Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 @@Чварков Ђорђе, O Dzordze, valjda se kaze Antiohija, a ne Antioh? Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чварков Ђорђе Написано Јун 27, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 Ја говорим према енглеском. Јерусалем и Антиох. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DrNeoCortex Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 Тако га је Шљивовичка учила... Милан Ракић, Благовесник and Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 Ја говорим према енглеском. Јерусалем и Антиох. U nas se ne kaže a ni Antiohija a ni Antioh već Antiochie ta Antiochie (ž.rod) mi to imamo najispravnije, ahahahaha. https://cs.wikipedia.org/wiki/Antiochie Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 Па, и код нас је Антиохија женски род (та - Антиохија)!! А Антиох је ваљда име владара, уколико ме сећање још служи! Но, шта ћемо када имамо тако несавршен језик, па морамо то изразити другачије, падон, дифрент Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jakov Edeski Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 samo veselo,samo pravoslavno.... What on earth can you do with a degree in theology? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука