Jump to content

ИСТОРИЈСKА ОДЛУKА: Амерички Врховни суд дозволио геј бракове у свим државама

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 46
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ne treba da nas brine, jer gradjanski brak nije nista na osnovu Svete Tajne Braka. A drzava moze i potpuno je legitimno da legalizuje kakve god hoce brakove i da pod njim podrazumeva sta hoce, dokle god oni ne ugrozavaju druge. Kako ovo ne ugrozava, sto se mene tice nek se vencavaju, udavaju i zene ili sta vec rade. 

Сад ћу још више бити за раздвојеност Цркве и државе

Подели на овим сајтовима

e super!!! Posto nisam gej(ka) ocekujem da cenjeni kongres uskoro legalizuje brakove s automobilima, vec sam bezecnula jednog zgodnog kadilaka, malo mi srce poskocilo i verovatno je to ljubaF....ei eto mene u amerikama...

pa da...koliko vidim mo'sh se vecati danas i sa ajfelovom kulom, pokojnikom, sam sa sobom, ono s ovcama je samo za neinformisane....

http://www.oddee.com/item_97042.aspx

Подели на овим сајтовима

Nece  da potraje dugo pre negi nateraju crkve i ostale verske organizacije da vecnavaju homoseksualce po zakonu . Za godinu , najvise pet ima da izglasaju takav neki zakon , ne moz da omane

Ма неће то. Црква и држава су раздвојене. Али биће гласова и за то, но не мислим да ће бити успјешни.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Nece da potraje dugo pre negi nateraju crkve i ostale verske organizacije da vecnavaju homoseksualce po zakonu . Za godinu , najvise pet ima da izglasaju takav neki zakon , ne moz da omane

Pa to bas i ne mogu, jer bi to bilo zadiranje u privatne verske organizacije, a one imaju pravo da vencavaju koga hoce. Mada ce se sigurno javiti neki sa pricama kako te verske zajednice diskriminisu gejeve, to ce biti verovatno ovi americki levicari sto se bore za nekakvu jednakost svuda, ne samo u politickoj sferi.

Подели на овим сајтовима

Па шта да се мисли о томе?

Функција грађанског брака је да законски регулише права и обавезе двоје људи који живе заједно, као и право наслеђивања. Без педерског „брака“, двоје хомосексуалаца таква права и такве обавезе немају. Првенство посете у болници, брига у случају болести, појам заједнички стечене имовине итд. Зашто су се код нас хришћани који се венчавају у цркви, након тога венчавали и у општини? Или, како ја кажем, склопили уговор пред два сведока? Баш због таквих ствари.

Овоме се даје превише помпе. Већ неколико европских држава има геј бракове, а и до ове одлуке је у 37 (од 50) савезних држава у САД то већ било легално. Ускоро ће то сачекати и читаву Европу, па и Србију, живи били па видели.

Подели на овим сајтовима

Ускоро ће то сачекати и читаву Европу, па и Србију, живи били па видели.

Taj fenomen se u nauci stručno zove

"globalno otopljavanje - global warming":

https://goo.gl/OyxVVb

1324_womens

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...