Баба Написано Јун 26, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 26, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 26, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 26, 2015 Ne treba da nas brine, jer gradjanski brak nije nista na osnovu Svete Tajne Braka. A drzava moze i potpuno je legitimno da legalizuje kakve god hoce brakove i da pod njim podrazumeva sta hoce, dokle god oni ne ugrozavaju druge. Kako ovo ne ugrozava, sto se mene tice nek se vencavaju, udavaju i zene ili sta vec rade. Сад ћу још више бити за раздвојеност Цркве и државе Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 26, 2015 Пријави Подели Написано Јун 26, 2015 E, neka je sa srećom ... :148494ykydt2lrfk: Човек Жоја, Kaludjerovic Sreten and Баба је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јун 26, 2015 Пријави Подели Написано Јун 26, 2015 Сад ћу још више бити за раздвојеност Цркве и државе Pa i trebaju biti razdvojene, samo sto se ja pitam trebaju li Crkva i politika biti razdvojene (politika u aristotelovskom smislu, ne u ovom svakodnevnom kao sinonim za lopovluk). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gresni rab Boziji Написано Јун 26, 2015 Пријави Подели Написано Јун 26, 2015 Решили Амери да заврше као Содома и Гомора па то ти је... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 Nece da potraje dugo pre negi nateraju crkve i ostale verske organizacije da vecnavaju homoseksualce po zakonu . Za godinu , najvise pet ima da izglasaju takav neki zakon , ne moz da omane Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 e super!!! Posto nisam gej(ka) ocekujem da cenjeni kongres uskoro legalizuje brakove s automobilima, vec sam bezecnula jednog zgodnog kadilaka, malo mi srce poskocilo i verovatno je to ljubaF....ei eto mene u amerikama... pa da...koliko vidim mo'sh se vecati danas i sa ajfelovom kulom, pokojnikom, sam sa sobom, ono s ovcama je samo za neinformisane.... http://www.oddee.com/item_97042.aspx Kaludjerovic Sreten and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 Nece da potraje dugo pre negi nateraju crkve i ostale verske organizacije da vecnavaju homoseksualce po zakonu . Za godinu , najvise pet ima da izglasaju takav neki zakon , ne moz da omane Ма неће то. Црква и држава су раздвојене. Али биће гласова и за то, но не мислим да ће бити успјешни. Deja Vu је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 Yeah, Murricans right now: Deja Vu је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 Nece da potraje dugo pre negi nateraju crkve i ostale verske organizacije da vecnavaju homoseksualce po zakonu . Za godinu , najvise pet ima da izglasaju takav neki zakon , ne moz da omane Pa to bas i ne mogu, jer bi to bilo zadiranje u privatne verske organizacije, a one imaju pravo da vencavaju koga hoce. Mada ce se sigurno javiti neki sa pricama kako te verske zajednice diskriminisu gejeve, to ce biti verovatno ovi americki levicari sto se bore za nekakvu jednakost svuda, ne samo u politickoj sferi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 Prokleta je Amerika ... Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 Ne znam sta da mislim. Stvarno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Севастократор Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 Па шта да се мисли о томе? Функција грађанског брака је да законски регулише права и обавезе двоје људи који живе заједно, као и право наслеђивања. Без педерског „брака“, двоје хомосексуалаца таква права и такве обавезе немају. Првенство посете у болници, брига у случају болести, појам заједнички стечене имовине итд. Зашто су се код нас хришћани који се венчавају у цркви, након тога венчавали и у општини? Или, како ја кажем, склопили уговор пред два сведока? Баш због таквих ствари. Овоме се даје превише помпе. Већ неколико европских држава има геј бракове, а и до ове одлуке је у 37 (од 50) савезних држава у САД то већ било легално. Ускоро ће то сачекати и читаву Европу, па и Србију, живи били па видели. Ћириличар and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 Ускоро ће то сачекати и читаву Европу, па и Србију, живи били па видели. Taj fenomen se u nauci stručno zove "globalno otopljavanje - global warming": https://goo.gl/OyxVVb Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јун 27, 2015 Пријави Подели Написано Јун 27, 2015 Sad su i zvanično pederska država Давор73 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука