Arsenija Написано Новембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2015 ... то је значи она мала, што су једно другом говорили Ви... Uvazeni gospodinu , uninije nije mala stvar . Ozbiljne metode tu treba primenjivat . Kazu forumasi-liturgija je terapijsko sredstvo . Doktori svasta pricaju . Monasi pominju neke duhove . Sta da misli obican gresnik , cemu da se nada...? Suncokret54, Плутон and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2015 Mnj...Uninije rekoste ? Мислим на ово што „више“ људи пише са истог налога. Да не схватиш погрешно, не мислим ништа лоше, изузетно ми је занимљиво да читам шта пишеш/те. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2015 Мислим на ово што „више“ људи пише са истог налога. Да не схватиш погрешно, не мислим ништа лоше, изузетно ми је занимљиво да читам шта пишеш/те. Ah da ... Razumem . Nasli su na koga ce da se ugledaju . Moram samo da vam kazem da se priblizio dan .Jos malo i necete me videti i jos malo pa eto mene opet . :-) Дијана., Suncokret54, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2015 ... сестро, медена( смал да напишем Медина)... чему... можда да ће једаред, постати необичан... грешник... Smete ... Nikad ne treba gubiti nadu . Bog Vam dao srece i zdravlja. :-) Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2015 Smete ... Nikad ne treba gubiti nadu . Bog Vam dao srece i zdravlja. :-) I love u all. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 20, 2022 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2022 On 28.6.2015. at 0:16, Jakov Edeski рече A on im rece: Tad naspite svakom po casicu kruske prepecenice sto mi je lani donio Milojko iz Brgula,a koju sam sakrio od vas Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука