Никола Поповић Написано Јун 2, 2015 Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 Jao bre, barone kakav Seselj... Плутон је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 2, 2015 Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 Jao bre, barone kakav Seselj... Onaj koji stoji uspravno , sam, i ne odistaje od istine poput jednog druhog koji je sam stajao uspravan i nije odustajao od istine. E taj Seselj, ikona postenja, integriteta, vere i hrabrosti i postojanosti. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јун 2, 2015 Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 Dveri je osnovao Djilas,Tadic i pritom Ceda Jovanovic a da ne zaboravim da je i Vucic umesao prste to je doduse prica posle izbora. Do sad su pred prosle izbore te tri osobe figurirale kao zasluzne za izlazak dveri u politiku. Ja sam izabrao za ozbiljno da ih je osnovao Ceda. Btw ta prica Djilas...mislim to je bilo potureno iz Sns-a,jer su se pribojavali da ce im Dveri kao eto desnoj strani,patriotskoj strani oduzeti neki glas,pa su poturili preko Djuke poslanika pricu o tome da Dveri finansira Djilas i onda su osnovali svoje pijune dali svoje potpise u liku Mise Vacica i pokreta 1389 da bi ovi izasli na izbore samo da bi pljuvali Dveri. Naravno 2012 Dveri su bile najkriticnije prema zutoj vlasti tada,cak su jedini protestvovali protiv izborne kradje 2012 iste one na koju je i SNS ukazivao sa onim dzakovima i slicno,a Sns tad volsebno izlazi iz te price o kradji glasova. Sve u svemu Dveri je osnovao Ceda! Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука