w.a.mozart Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 Шта мислите о овоме и да ли можете замислити нашег патријарха у истој ситуацији? http://appleapple.top/patriarch-kirill-published-in-vkontakte-selfie-taken-on-the-iphone/ ИгорМ, Arsenija, коЖељ њацИ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 Kakva su tvoja zamisljanja? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 1, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 Kakva su tvoja zamisljanja? хоћеш искрено или политички коректно? Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 Шта мислите о овоме и да ли можете замислити нашег патријарха у истој ситуацији? A ta situacija na koju misliš je koja sad tačno: ta pred fotoaparatom ili posred kola mladih krasnih djevojaka? w.a.mozart and Bashful Anna је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 1, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 A ta situacija na koju misliš je koja sad tačno: pred fotoaparatom ili posred kola mladih krasnih djevojaka? хехе... може и посред чланова Управног одбора пореске управе florenntina је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 хехе... може и посред чланова Управног одбора пореске управе eto, vidiš i na tebe nešto ostalo: https://goo.gl/JB2bxp w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 1, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 Има она фотка патр. Иринеја са Маријаном Матеус, мож' се нађе на интернетима. Се то рачуна ел јок? http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/445741/Marijana-Mateus-se-slikala-sa-patrijarhom-u-minicu може да прође Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 2, 2015 Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 хоћеш искрено или политички коректно? Пиши све што знаааш, пиши све што знааашшшшш. лалаллала тнтнтн тн тн .. пиши све што....... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јун 2, 2015 Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 Могу ли ја мало да паметујем, молим вас? Ево овако, ја бих изнио замјерку на наслов теме: очигледно ово није селфи руског патријарха. Селфи је када сликаш сам себе тј yourself. Како овдје патријарх не слика себе тј self, прикладан назив би био "Селфи тете у гуњу са руским патријархом."И још, како тврди мој колега са посла, "селфи" групе људи се зове аси (од us - ми), јер једна особа слика "нас" (тј њих, гледано из наше перспективе). Дакле, за модерацију, обавезно да се назив теме промијени у "Аси тете у гуњу са руским патријархом" w.a.mozart, Никола Поповић and Zayron је реаговао/ла на ово 3 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 Могу ли ја мало да паметујем, молим вас? Ево овако, ја бих изнио замјерку на наслов теме: очигледно ово није селфи руског патријарха. Селфи је када сликаш сам себе тј yourself. Како овдје патријарх не слика себе тј self, прикладан назив би био "Селфи тете у гуњу са руским патријархом." И још, како тврди мој колега са посла, "селфи" групе људи се зове аси (од us - ми), јер једна особа слика "нас" (тј њих, гледано из наше перспективе). Дакле, за модерацију, обавезно да се назив теме промијени у "Аси тете у гуњу са руским патријархом" da, potpuno si u pravu - slažem se (uz napomenu da je: we-mi a us je akuzativ lične zamenice) Goku је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 Пиши све што знаааш, пиши све што знааашшшшш. лалаллала тнтнтн тн тн .. пиши све што....... Politički korektno - simpatičan način da se širokim narodnim masama pokaže da internet po sebi nije loš već je loša pogrešna upotreba. Iskreno, osim što bih se raspitao za telefon kuguarke koja fotografiše, primećujem i očuha Kardašijan (skroz desno) sestre u belom koje kao da su izašle iz neke epizode Black adder, patrijarha koji je dostojanstven čak i za ovu vrstu neformalnog fotkanja .... skroz levo (deo) dvojnica Vere Matović a pored patrijarha u pozadini je pobožna sestra (na svakoj fotki se nadje neka). Plavuša u pozadini je mladja sestra Nade Macure a baćušku pored patrijarha ću iz poštovanja da izostavim. Volim_Sina_Bozjeg and Goku је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 2, 2015 Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 Politički korektno - simpatičan način da se širokim narodnim masama pokaže da internet po sebi nije loš već je loša pogrešna upotreba. Iskreno, osim što bih se raspitao za telefon kuguarke koja fotografiše, primećujem i očuha Kardašijan (skroz desno) sestre u belom koje kao da su izašle iz neke epizode Black adder, patrijarha koji je dostojanstven čak i za ovu vrstu neformalnog fotkanja .... skroz levo (deo) dvojnica Vere Matović a pored patrijarha u pozadini je pobožna sestra (na svakoj fotki se nadje neka). Plavuša u pozadini je mladja sestra Nade Macure a baćušku pored patrijarha ću iz poštovanja da izostavim. Сваки манастир има интернет, ма шта бре манастир, свака испосница има интернет, ко још мисли да је нет рулз лош? Ја би се придружио одговору, који је дао мирослав чини ми се. Маријана и патријарх то су срца два. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 Vo vremja ono, pojedinci su proturali vest da patrijarh Irinej ima vanbračnog (LOL) sina u Americi. Čak je do te mere ceo cirkus otišo da je jedan sveštenik delio letke i fotokopirane članke iz novina o ovome po svojoj parohiji :0222_shocked: Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 2, 2015 Пријави Подели Написано Јун 2, 2015 http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/445741/Marijana-Mateus-se-slikala-sa-patrijarhom-u-minicu може да прође Zene vole oficire... w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука