Данче* Написано Мај 21, 2015 Пријави Подели Написано Мај 21, 2015 Glumac Dragan Nikolić (71), velikan srpske glumačke scene, bori se za život, saznaje “Alo”. Nikolić, koji je nedavno i operisan, hitno je primljen u bolnicu i lekari se bore za njegov život. On je na aparatima i ne može samostalno da diše, piše "Alo!". Glumac već neko vreme boluje od teške bolesti. Nikolića je u februaru ove godine, na Klinici za digestivne bolesti Kliničkog centa, operisao vrhunski stručnjak, prof. dr Zoran Krivokapić. Glumac je i u oktobru 2014. primljen u bolnicu zbog problema sa digestivnim traktom. http://www.blic.rs/Kultura/Vesti/561125/Dragan-Nikolic-se-bori-za-zivot Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 21, 2015 Пријави Подели Написано Мај 21, 2015 Neko je napisao na netu da je preminuo?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 21, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 21, 2015 Neko je napisao na netu da je preminuo?! Видела сам и ја, али новине нису ништа објавили сем да се бори за живот. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 21, 2015 Пријави Подели Написано Мај 21, 2015 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 21, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 21, 2015 Не могу да верујем да неко објави на нету слику глумца и напише испод да је преминуо и "ПОДЕЛИТЕ СЛИКУ ДА СВИ ВИДЕ!" мислим стварно не разумем у чему је овде фора!? Снежана, Manolis and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 21, 2015 Пријави Подели Написано Мај 21, 2015 Не могу да верујем да неко објави на нету слику глумца и напише испод да је преминуо и "ПОДЕЛИТЕ СЛИКУ ДА СВИ ВИДЕ!" мислим стварно не разумем у чему је овде фора!? Bolesno Н И Н Е, Снежана, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 21, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 21, 2015 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 21, 2015 Пријави Подели Написано Мај 21, 2015 "Вози на фелни...немамо времена" Зосима and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 21, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 21, 2015 DRAGAN NIKOLIĆ PONOVO SAMOSTALNO DIŠE: Slavni glumac skinut sa aparata Kako pišu beogradski mediji, glumac je posle narušenog zdravstvenog stanja hitno je primljen na intezivnu negu Čuveni glumac Dragan Nikolić prebrodio je zdravstvenu krizu i počeo je samostalno da diše. Kako piše “Alo”, on se trenutno nalazi u bolnici i je skinut sa aparata. Poznati glumac već duže vreme boluje od teške bolesti. Glumca je u februaru ove godine, na Klinici za digestivne bolesti Kliničkog centa, operisao vrhunski stručnjak, prof. dr Zoran Krivokapić. Dragan Nikolić je i u oktobru 2014. primljen u bolnicu zbog problema sa digestivnim traktom. Foto: TV Pink Kako piše “Informer”, glumcu je zdravstveno stanje pogoršalo u sredu i on je hitno prebačen u šok sobu u Kliničkom centru Srbije. – U sredu posle podne naglo mu se pogoršalo zdravstveno stanje, pa je konzilijum lekara odlučio da ga hitno smesti u šok sobu, što je odmah urađeno. Draganu je odmah urađen rendgen pluća, uzeta mu je krv za kompletne analize i priključen je na monitoring koji će mu sve vreme pratiti rad srca. Terapija koju je primao je dodatno pojačana, ali se i dalje oseća veoma loše. Bukvalno se bori za život – rekao je prijatelj glumca. Foto: Tanjug/Filip Krainčanić Milena Dravić, supruga Dragana Nikolića, redovno posećuje svog muža. Tokom jučerašnjeg dana nije bila raspoložena za razgovor. – Ne mogu zaista da pričam, u velikoj sam gužvi. Razumite me – poručila je glumica. http://www.telegraf.rs/jetset/1578007-u-kriticnom-stanju-dragan-nikolic-se-bori-za-zivot Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 21, 2015 Пријави Подели Написано Мај 21, 2015 А ја већ почео да пишем вјечнаја памјат Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 21, 2015 Пријави Подели Написано Мај 21, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 21, 2015 Пријави Подели Написано Мај 21, 2015 Жив је Прле умро није Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 21, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 21, 2015 А ја већ почео да пишем вјечнаја памјат На фб и даље пишу вечнаја памјат и покој му души. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 21, 2015 Пријави Подели Написано Мај 21, 2015 Ма фејс ти је ко село, очас саране човека Данче*, Плутон and Караконџула је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Мај 21, 2015 Пријави Подели Написано Мај 21, 2015 Trolovanje je bolest...Uživanje u poigravanju sa ljudskim emocijama... Dragane živ bio i još uloga igrao! Караконџула and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука