Jump to content

Фајгељ поднео неопозиву оставку

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Zabrana nečega od strane države sama po sebi je nasilje. Ili barem pretnja nasiljem.

Ima na youtubetu neka ciganka koja se zali na drzavu i policiju jer joj brane da krade .... Nasilnici ...

Ja bih rado psovao majku ljudima po busu ali. Drzava nasilna pa mi zabranjuje ...kakav teror ja trpim ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Zabrana nečega od strane države sama po sebi je nasilje. Ili barem pretnja nasiljem.

Невезано за конкретну Фајгељеву забрану те изложбе ил' чега већ у шта нисам упућен, овај став је бесмислен.

У каквом то свету, а да није нека утопија и сл. не постоје ствари које треба забранити? Да ли би волео да је дозвољена промоција насиља над женама или нпр. промоција нацистичке идеологије?

Подели на овим сајтовима

Невезано за конкретну Фајгељеву забрану те изложбе ил' чега већ у шта нисам упућен, овај став је бесмислен.

У каквом то свету, а да није нека утопија и сл. не постоје ствари које треба забранити? Да ли би волео да је дозвољена промоција насиља над женама или нпр. промоција нацистичке идеологије?

Gde sam ja rekao da ne postoje stvari koje ne treba zabraniti. Samo kažem da je svaka zabrana od strane države nasilje, e sada koje nasilje treba da smatramo opravadanim ili ne do je druga priča.

Подели на овим сајтовима

Gde sam ja rekao da ne postoje stvari koje ne treba zabraniti. Samo kažem da je svaka zabrana od strane države nasilje, e sada koje nasilje treba da smatramo opravadanim ili ne do je druga priča.

Окидоки, извињавам се, другачије сам разумео контекст твоје преписке са Бароном па сам у складу са тим својим разумевањем написао поруку.

Подели на овим сајтовима

Pa svaka zabrana od strane bilo koga je nasilje. I na ovom forumu imas isto takvo nasilje jer zabranjuju stostan ... vredjanje na primer ...

I sta sada, malo ako bi hteli da prosipèamo pamet mozemo da kazemo kako su internet forumi nasilni jer nesto zabranjuju ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...