Jump to content

Извињење вашарске играчице „свој нашој популарности”

Оцени ову тему

Препоручена порука

Има ту још неких, сличних канала. Но, шта је поента. Ни ове поменуте не гледам 

a RUSSIA TODAY i ROSSIA24? Kakav si to katolik

Подели на овим сајтовима

A najjače kad je redakcija happy televizije izjavila da je ovoj "potrebno lečenje zbog njene izjave"...to izjavljuju ljudi koji su osmislili ovaj cirkus i puštaju ga na svojoj televiziji!

Propratila sam, nazalost, svuda je... Po FB-u cak postoje grupe da se protera iz Srbije i ostalo.

Da, Maric je izjavio da Atina nije ni trebala da udje.

Kao slag na tortu - videh (povezane vesti) komentar jedne gospodje u vezi nove ucesnice (africkog porekla): "sidasica iz Afrike".

Poenta: mi smo potpuno bolestan narod, zgrozena sam.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Ми папе гледамо строго АлЈазеера.

Draži vam je turski turban nego rimska mitra izelice jedne!  :)))

Mislio sam na ovo ali ok: http://www.telegraf.rs/zanimljivosti/1349928-i-pravoslavci-su-katolici-ovo-je-najveca-javna-tajna-pravoslavne-crkve-foto

Подели на овим сајтовима

Има ту сад једна дилема, да ли народ има, између осталог и онакав програм и културу какву заслужује и ту по оној либералној ништа не треба дирати (јер ко смо ми да судимо итд) или ипак држава има право (и обавезу?) да утиче на културу и укусе, кроз одређене филтере, који би, у идеалном случају, требало да буду подешени не по политичкој линији него искључиво на основу достигнутих стандарда у цивилизацији, уметности, науви итд. 

У другом идеалном случају, држава би преко медија у њеном власништу и установа културе требало да парира комерцијалним медијима, нудећи квалитетнији програм. Ако за то нема новца, или ако просто дођемо до закључка да публика више воли приземнију забаву, питање је шта онда.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Један мали савет,искључите тон ако гледате хепи парове и сличне емисије са старлетама и другим цицама,уопште није тако рђаво...  :D

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ja nisam bolestan a ti kako oćeš

Jasno jer nisi ni plesacica ni gospodja koju sam pominjala. :)

Има ту сад једна дилема

Ako mene pitas - nema. Zakonom bih zabranila sve "menjam zene", "domacine, ozeni se", "parove" i "zamkove".

Imaju internet pa tamo nek' traze zeljene sadrzaje.

Подели на овим сајтовима

Ako mene pitas - nema. Zakonom bih zabranila sve "menjam zene", "domacine, ozeni se", "parove" i "zamkove". Imaju internet pa tamo nek' traze zeljene sadrzaje.

Неки фан таквих програма би те питао шта си ти боља од њега да твоје мишљење буде мерило шта се сме гледати а шта не :)

Неко други би можда приметио да када се народ навикне да држава сваки част нешто брани, сутра ће доћи у позицију да му брани и шта треба и шта не треба и тако миц по миц...  

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Ako mene pitas - nema. Zakonom bih zabranila sve "menjam zene", "domacine, ozeni se", "parove" i "zamkove". Imaju internet pa tamo nek' traze zeljene sadrzaje.

To zlo je došlo iz Švabije, to se tamo baštini na tv-u već 15 godina, skroz prekopirane emisije, neje Srbin izmislio.

Подели на овим сајтовима

Неки фан таквих програма би те питао шта си ти боља од њега да твоје мишљење буде мерило шта се сме гледати а шта не :)

More, ti smes sta hoces, ali jedna televizijska kuca ne bi trebalo da moze sve sta joj se prohte da sme i kraj price.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...