Срђан Шијакињић Написано Мај 14, 2015 Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 More, ti smes sta hoces, ali jedna televizijska kuca ne bi trebalo da moze sve sta joj se prohte da sme i kraj price. Само руком, тј. шапом о сто Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 14, 2015 Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 Pa, nego sta. Jos kazu "kome se ne svidja nek' ne gleda", a sve vesti pocinju Atininom izjavom. More... "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 14, 2015 Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 Само нас је пустио на ТВ да се гледамо. Objasnice ti Zeljko neke stvari. Salu na stranu, nije problem u samom programu, nego sto se ti isti likovi posle provlace i po ostalim televizijama i drugim medijima, pa prave i reklame. Sto se serija tice - znam da su cak dovodili neke Turke iz sapunice. Inace, popularnija "serijska" imena u Srbiji su Esmeralda i Sulejman.. Odo' sad da se svadjam sa sobom malo. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 14, 2015 Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 Шта мислите колико су гледане емисије из науке или културе? Али су зато спорт, инфопрограм и ријалити гледани. Имам један предлог. Да се направе емисије у којима ће старлете да причају о науци. Срђан Шијакињић, RYLAH, horatio and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 14, 2015 Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 Митровић је на тај начин направио империју. Само нас је пустио на ТВ да се гледамо. И јесте и није. Не треба заборавити да су темељи Митровићеве империје постављени захваљујући баба Јули лично... После тога јесте ишло по принципу понуде и тражње. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 14, 2015 Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 Sto se serija tice - znam da su cak dovodili neke Turke iz sapunice. Није то ништа ново. Деведесетих су писали петицију да се Касандра пусти из затвора. А чини ми се да је Кораима Торес и долазила у Београд, ако нисам нешто побркао. RYLAH, Gordana . and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 15, 2015 Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 Имам један предлог. Да се направе емисије у којима ће старлете да причају о науци. Нешто као професорка Мјанг Ли из Брејнијака? Може! Juanito and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 15, 2015 Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 Na 2:39 "Ferrari Girl" (Only for 18+) https://goo.gl/Qk04jm Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 15, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 E da ste postali katolici bili bi najjača sila na Balkanu Ми јесмо католици само то кријемо као змија ноге тврди Телеграф: http://www.telegraf.rs/zanimljivosti/1349928-i-pravoslavci-su-katolici-ovo-je-najveca-javna-tajna-pravoslavne-crkve-foto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 15, 2015 Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 E da ste postali katolici bili bi najjača sila na Balkanu, čak bi i Papa ponosno reko JA SAM SRBIN a Hrvati bi se svi posrbili. A ovako eve vam turske serije i Atina Ferari. C'est la vie... To uopšte čak nije ni nužno, znaš već valjda kaoi istoričar da je Kraljevina SHS poslije Kraljevina Jugoslavija faktički zaista i bila statistički prema popisu stanovništva najveća katolička zemlja na Balkanu (sa najviše katolika od svih drugih balkanskih zemalja). Danas bi to bila SFRJ da se nije raspala 1992. samo bi možda ispalo ono S (socijalistička) ispred. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука