Jump to content

Извињење вашарске играчице „свој нашој популарности”

Оцени ову тему

Препоручена порука

More, ti smes sta hoces, ali jedna televizijska kuca ne bi trebalo da moze sve sta joj se prohte da sme i kraj price.

Само руком, тј. шапом о сто :D

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Само нас је пустио на ТВ да се гледамо.

:D Objasnice ti Zeljko neke stvari. :D

Salu na stranu, nije problem u samom programu, nego sto se ti isti likovi posle provlace i po ostalim televizijama i drugim medijima, pa prave i reklame. Sto se serija tice - znam da su cak dovodili neke Turke iz sapunice. Inace, popularnija "serijska" imena u Srbiji su Esmeralda i Sulejman..

Odo' sad da se svadjam sa sobom malo.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Шта мислите колико су гледане емисије из науке или културе? Али су зато спорт, инфопрограм и ријалити гледани.

Имам један предлог. Да се направе емисије у којима ће старлете да причају о науци.

sexy-scientist-halloween-costume.jpg 

Подели на овим сајтовима

Митровић је на тај начин направио империју. Само нас је пустио на ТВ да се гледамо. 

И јесте и није. Не треба заборавити да су темељи Митровићеве империје постављени захваљујући баба Јули лично... После тога јесте ишло по принципу понуде и тражње.

Подели на овим сајтовима

Sto se serija tice - znam da su cak dovodili neke Turke iz sapunice.

Није то ништа ново. Деведесетих су писали петицију да се Касандра пусти из затвора. А чини ми се да је Кораима Торес и долазила у Београд, ако нисам нешто побркао. :)

Подели на овим сајтовима

Имам један предлог. Да се направе емисије у којима ће старлете да причају о науци.  

Нешто као професорка Мјанг Ли из Брејнијака? Може!

49699_1194736299.jpg

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

E da ste postali katolici bili bi najjača sila na Balkanu

Ми јесмо католици само то кријемо као змија ноге тврди Телеграф:

http://www.telegraf.rs/zanimljivosti/1349928-i-pravoslavci-su-katolici-ovo-je-najveca-javna-tajna-pravoslavne-crkve-foto

Подели на овим сајтовима

E da ste postali katolici bili bi najjača sila na Balkanu, čak bi i Papa ponosno reko JA SAM SRBIN a Hrvati bi se svi posrbili. A ovako eve vam turske serije i Atina Ferari. C'est la vie...

To uopšte čak nije ni nužno, znaš već valjda kaoi istoričar da je Kraljevina SHS poslije Kraljevina Jugoslavija faktički zaista i bila statistički prema popisu stanovništva najveća katolička zemlja  na Balkanu (sa najviše katolika od svih drugih balkanskih zemalja). Danas bi to bila SFRJ da se nije raspala 1992. samo bi možda ispalo ono S (socijalistička) ispred.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...