Manolis Написано Мај 14, 2015 Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 A di je glava? Ne treba glava! hahahaha! Juanito and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 14, 2015 Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 Има ту још неких, сличних канала. Но, шта је поента. Ни ове поменуте не гледам a RUSSIA TODAY i ROSSIA24? Kakav si to katolik? Deki992, Човек Жоја and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 14, 2015 Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 A najjače kad je redakcija happy televizije izjavila da je ovoj "potrebno lečenje zbog njene izjave"...to izjavljuju ljudi koji su osmislili ovaj cirkus i puštaju ga na svojoj televiziji! Propratila sam, nazalost, svuda je... Po FB-u cak postoje grupe da se protera iz Srbije i ostalo.Da, Maric je izjavio da Atina nije ni trebala da udje. Kao slag na tortu - videh (povezane vesti) komentar jedne gospodje u vezi nove ucesnice (africkog porekla): "sidasica iz Afrike". Poenta: mi smo potpuno bolestan narod, zgrozena sam. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 14, 2015 Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 Ми папе гледамо строго АлЈазеера. Draži vam je turski turban nego rimska mitra izelice jedne! Mislio sam na ovo ali ok: http://www.telegraf.rs/zanimljivosti/1349928-i-pravoslavci-su-katolici-ovo-je-najveca-javna-tajna-pravoslavne-crkve-foto Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 14, 2015 Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 Rahela Ferari se prevrče u grobu! http://youtu.be/ZyfOud5ao50 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 14, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 Poenta: mi smo potpuno bolestan narod, zgrozena sam. Ja nisam bolestan a ti kako oćeš Problem je što šačica ljudi kroz te medije nameće svima da smo bolesni Ignjatije and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 14, 2015 Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 Има ту сад једна дилема, да ли народ има, између осталог и онакав програм и културу какву заслужује и ту по оној либералној ништа не треба дирати (јер ко смо ми да судимо итд) или ипак држава има право (и обавезу?) да утиче на културу и укусе, кроз одређене филтере, који би, у идеалном случају, требало да буду подешени не по политичкој линији него искључиво на основу достигнутих стандарда у цивилизацији, уметности, науви итд. У другом идеалном случају, држава би преко медија у њеном власништу и установа културе требало да парира комерцијалним медијима, нудећи квалитетнији програм. Ако за то нема новца, или ако просто дођемо до закључка да публика више воли приземнију забаву, питање је шта онда. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 14, 2015 Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 Кад ја дођем на власт, имам сад савршену идеју како да направим савршену Србију. A značka? Баба and Rašo је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 14, 2015 Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 Сви турбани воде у Рим E da ste postali katolici bili bi najjača sila na Balkanu, čak bi i Papa ponosno reko JA SAM SRBIN a Hrvati bi se svi posrbili. A ovako eve vam turske serije i Atina Ferari. C'est la vie... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 14, 2015 Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 Један мали савет,искључите тон ако гледате хепи парове и сличне емисије са старлетама и другим цицама,уопште није тако рђаво... Срђан Шијакињић, Manolis, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 14, 2015 Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 Ja nisam bolestan a ti kako oćeš Jasno jer nisi ni plesacica ni gospodja koju sam pominjala. Има ту сад једна дилема Ako mene pitas - nema. Zakonom bih zabranila sve "menjam zene", "domacine, ozeni se", "parove" i "zamkove".Imaju internet pa tamo nek' traze zeljene sadrzaje. Баба and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 14, 2015 Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 Ako mene pitas - nema. Zakonom bih zabranila sve "menjam zene", "domacine, ozeni se", "parove" i "zamkove". Imaju internet pa tamo nek' traze zeljene sadrzaje. Неки фан таквих програма би те питао шта си ти боља од њега да твоје мишљење буде мерило шта се сме гледати а шта не Неко други би можда приметио да када се народ навикне да држава сваки част нешто брани, сутра ће доћи у позицију да му брани и шта треба и шта не треба и тако миц по миц... Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 14, 2015 Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 Ako mene pitas - nema. Zakonom bih zabranila sve "menjam zene", "domacine, ozeni se", "parove" i "zamkove". Imaju internet pa tamo nek' traze zeljene sadrzaje. To zlo je došlo iz Švabije, to se tamo baštini na tv-u već 15 godina, skroz prekopirane emisije, neje Srbin izmislio. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 14, 2015 Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 Сила Бога не моли, Бог силу не воли sve po zasluzi: http://www.natabanu.com/serija/sila.html Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 14, 2015 Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 Неки фан таквих програма би те питао шта си ти боља од њега да твоје мишљење буде мерило шта се сме гледати а шта не More, ti smes sta hoces, ali jedna televizijska kuca ne bi trebalo da moze sve sta joj se prohte da sme i kraj price. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука