Баба Написано Мај 14, 2015 Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 Извињење вашарске играчице „свој нашој популарности” Атина Ферари (Принтскрин Јутјуб / Парови ТВ Хепи) Одговор на питање да ли ће неко од укућана ријалитија „Парови” Хепи телевизије још огољеније показати сав кал и дубину не само свог примитивизма него и оних који окрећу главу од свега што се дешава и изговара у стилском салону – ТВ студију, било је само питање времена. И догодило се да су на фејсбук профилу учеснице Атине Ферари (која је тврдила да је презиме стекла удајом за унука легендарне глумице Рахеле Ферари, која није имала децу па логично ни унуке) написане толико увредљиве ствари о покојној Тијани Јурић, свирепо убијеној девојчици, да се у породичном листу какав је „Политика” то не може пренети. Атина је у зору обавештена да мора да напусти вилу „Парова” и то је учинила весело и насмејано. Већ сутрадан су се појавили њени снимци како се на широком кревету мази са остарелим фолкером и власником мотела којег је крстио својим именом и учесником чак два ријалитија на две телевизије. Пре изласка из ријалитија ова вашарска играчица се у камеру извинила речима: „Јавно и од срца се извињавам свој нашој популарности, јавности и породици Јурић због наслова у медијима у којима сам приказана као монструм...”. И ово је поново постала тема таблоида који стварају, гаје, газе и поново дају вештачко дисање оваквим особама које имају очигледно право и слободу да на националној фреквенцији, сатима и сатима, недељама, месецима, причају шта им падне на памет. Питање је само како нико раније није видео шта пише на „Фејсбук” профилу Атине Марковић, јер неке новине наводе да тамо пише и „обожавам крв, песнице, смрт, проливање мозга по улици... замишљам себе како убијам бога у људима. Ја сам мрзовољна, зла, арогантна, газим преко мртвих и на њихов костур качим свој гучи капут“. Ако нико нема савести и ако су ријалитији одавно постали формати изнад разума, изнад границе пристојности, па ево и изнад прописа које би требало да спроводе они који за то примају плату а на првом месту РЕМ (Регулаторно тело за електронске медије), онда се барем надам да ће се покајати сви они гледаоци који су трошили новац и слањем СМС-а гласали за Атину Ферари. Јер, да није тога, како би тако дуго остала у „Паровима”? У уторак је у својој емисији на Пинку „Амиџи шоу” Огњен Амиџић рекао госту, Миломиру Марићу, уреднику на Хепију, који је одабирао учеснике „Парова”: Ми крећемо са нашом „Фармом” у септембру а ви сте нам покупили све најбоље форе! Далеко било. Мери Билић објављено: 15.05.2015. Политика Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 14, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 https://youtu.be/6Ze0u5c5qRQ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 14, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 Из које је ово димензије ?!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Мај 14, 2015 Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 Psihopatske. Баба and Manolis је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 14, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 Почећу ко задушне бабе да се крстим пред коцкастим екраном crosseo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Мај 14, 2015 Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 Baci ekran i krsti se ko i dosad pred ikonom. Баба and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 14, 2015 Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 A najjače kad je redakcija happy televizije izjavila da je ovoj "potrebno lečenje zbog njene izjave"...to izjavljuju ljudi koji su osmislili ovaj cirkus i puštaju ga na svojoj televiziji! sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol Џуманџи, Срђан Шијакињић, Gordana . and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Мај 14, 2015 Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 Najjace je sto ljudi uopste gledaju televiziju s obzirom kakav je program. Ovo ozbiljno mislim. Gordana ., Човек Жоја, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 14, 2015 Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 Najjace je sto ljudi uopste gledaju televiziju s obzirom kakav je program. Ovo ozbiljno mislim. А још јаче је што Жељко ово преноси да бисмо ми што не гледамо сазнали све. Плутон, feeble, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 14, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 Psihopatske. Кад ја дођем на власт, имам сад савршену идеју како да направим савршену Србију. - Ома направим један велики ријалити шоу који ће се звати "Радне акције". - Десетине хиљада камера прати изградњу насипа против поплава и друге реконструкције по држави. - Специјални тим психолога задужен за одабир кандидата за тај велики ријалити. - У Ријалити могу ући само психопате. - Само један може изаћи. - Суседне државе ми плаћају да се ослободе својих психопата, шаљу их вагонима. - Робијаше и доживотне осуђенике за најтежа кривична дела запошљавам као обезбеђење овог ријалитија.( ослобађам простор у затворима за политичаре и корупционаше). - Сав простор "Радне акције" оградим бодљикавом жицом на струју високог напона. - Све тв станице са националном фреквенцијом су дужне да преносе по сат времена овај ријалити. - После 10 година емитовања овог ријалитија уводим у образовни систем за основце наставни предмет: Жељко и револуција ријалитија( све по узору на Тита, уџбеник би учио децу како је славни Жељко син свих наших религија и религиозности, ослободио Србију и регион трулежи реакционарног друштва и донео просперитет). - После 15 година власти абдицирам а идеју продајем Америма за велике паре. Селим се на пусто острво са високотехнолошким обезбеђењем и условима живота. крај RYLAH, Rašo, Човек Жоја and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Мај 14, 2015 Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 А још јаче је што Жељко ово преноси да бисмо ми што не гледамо сазнали све. Zato ja rekoh ranije, meni su Pouke jedini "prozor u svet".Tako da, neka znadu ovi sto izbacuju vake teme, zajedno sa G.A., da su direktno odgovorni za kreiranje moje svesti. A s obzirom kakva mi je svest, na*ebali su! feeble, Juanito, Баба and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 14, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 А још јаче је што Жељко ово преноси да бисмо ми што не гледамо сазнали све. Кад уређујеш инфо портале сваки дан разне глупости ти дођу пред нос. Реко можда би и вама било занимљиво колико и мени. На крају нисам пренео текст са Ало него са политике, један солидан текст Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 14, 2015 Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 Rahela Ferari se prevrče u grobu! Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 14, 2015 Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 Rahela Ferari se prevrče u grobu! Atina: Ja sam snajka Rahele Ferari Starleta Atina Marković izjavila je u "Parovima" kako je snajka Rahele Ferari, ne znajući da slavna glumica nije imala dece. http://www.alo.rs/v-i-p/rijaliti-sou/atina-ja-sam-snajka-rahele-ferari/90177 Н И Н Е, Manolis, Ignjatije and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 14, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2015 Glava ne treba Човек Жоја, Данче*, Manolis and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука