Jump to content

Biti gej u Srpskoj pravoslavnoj crkvi

Препоручена порука

Зато што је "накнадна промена" о којој говоримо још веће, накнадно изопачење.

фасцинантно ми је што можеш да докучиш величину изопачења других у односу на Бога који је различит од свега што познајемо

и која случајност, њихово изопачење је веће него твоје

Подели на овим сајтовима

• Одговори 157
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

"Homoseksualnost u (malo 'c') crkvi je ... delatnost . . . pojava o kojoj ... niti da se sa nje skine jaram greha . . . iako je u tolikoj meri prisutna"... ? :D

Ah, zivim za dan kada ce se sa... "pojave" konzumiranja duvana skinuti jaram greha, obzirom na to koliko je ta delatnost/pojava prisutna. :D

Mada, ovo "skidanje jarma greha sa (te-i-te) delatnos'-pojave" ne kapiram bas najbolje, zvuci malcice cudno...

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Претпостављам да су то они који се налазе путем порука у јавним тоалетима. Знаш оно: "Ако желиш, назови Радивоја..." И те форе :)))

Бем ти баш сам неинформисан и хомофобичан.

Иначе ја јесам хомофобичан у правом смислу те речи, јер људи су неприродна појава на планети овој

Подели на овим сајтовима

ццц... не мирујемо, мора да је још неко постао геј у међувремену.  :)))

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Gde ja zivim.Gde ja zivim.Pa jos se nisam ni rodila,jos dok je Vladika Pavle bio ziv,u vreme vladike Artemija,moja Majka saradjivase sa Peckom Patrijarsijom i drugim manastirima koji se renovirase,i ta mesta obilazise,monahe upoznavase i svasta joj se prividjase,posle meni govorise,ali sta vredi kad sam glupa...Toga je bilo i pre 30 godina.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Zasto je toliko strasno biti gej?Nije.Strasno je biti licemer.Ako si gej,ne mozes biti monah,a i nisi monah,ako se ne plasir Boga,nego si neki jadnik.Ovako,ako si gej,budi bar covek.Pa reci-Gej sam.Sad me kamenujte...Ko kaze da gej ne moze u crkvu,kad mogu sektasi...koji ne veruju u Hrista...moze i gej.Mora.Da sam ja gej,namerno bih isla u crkvu,od boga ne mogu da te odvoje ljudi,nego gresi,ako tebe srce vuce,niko ne sme da ti zabrani,jer te je pozavo bog,ne bilo ko,nego On.

:351780:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...