Гости Guest Написано Мај 1, 2015 Гости Пријави Подели Написано Мај 1, 2015 Видео са црквом почиње око 3:30 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Мај 1, 2015 Пријави Подели Написано Мај 1, 2015 Мени ова репортажа баш дирљива некако.Стоји нетакнута и стрпљива а око ње пустахија.... (начињена непажњом људске руке ). Штета што нема превода. PredragVId, Данче*, Mилена КШ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 1, 2015 Пријави Подели Написано Мај 1, 2015 Колико сам ја разумео говори да је црква веома добро очувана изнутра и да је су платна сувише чиста и бела ако ту нико није ушао 30 година. По календару који показује 2006 тумачи да ту људи још увек долазе. Закључује како нико не краде црквене реликвије вероватно зато што се боји Бога. П.С. Из авиона се види да је цвеће које се налази у цркви свеже и да је ту неко недавно био. obi-wan, gago.m, Човек Жоја and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Мај 1, 2015 Пријави Подели Написано Мај 1, 2015 Јел` то она ушла у олтар? PredragVId, Баба and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Мај 1, 2015 Пријави Подели Написано Мај 1, 2015 . П.С. Из авиона се види да је цвеће које се налази у цркви свеже и да је ту неко недавно био. У првом гледању помслила сам... ма сигурно је вешачко. Могла је и екипа пре снимања да га постави какво год да је.... :.mislise. Шта кажу/ предпстављају ко то долази? Из увода се јасно види огромно пространство, и да нашироко нема ни помена да у тој области уопште неко живи. Чак ми то и превише потенцирно.... Лидија Миленковић and Баба је реаговао/ла на ово 2 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Мај 2, 2015 Пријави Подели Написано Мај 2, 2015 Ova crkva se takođe pojavljuje u jednoj sceni u igrici Call of Duty modarn warfare. Kaludjerovic Sreten, PredragVId and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gago.m Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Мени ова репортажа баш дирљива некако.Стоји нетакнута и стрпљива а око ње пустахија.... (начињена непажњом људске руке ). Штета што нема превода. Има превод,није нешто али може мало помоћи.Кликни на "титлови" па десно на подешавања и пронађи српски језик. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука