Jump to content

Тзв. ЕРП у егзилу прекида "литургијско и административно општење" са СПЦ и осталим помесним Црквама

Оцени ову тему

Препоручена порука

Djordje R bez uvrede ako vec posecujes njihov sajt,veruj mi da nije tebe ja mimo ove teme mislim da sam svega jos 2 puta otisao na njihov sajt i to me odveo neki tekst sa fejsa ili slicno,ja sam sad otisao na sajt i vidim da ima poseban odeljak "Zvanicna saopstenja ERP u egzilu" i medju tim zvanicnim saopstenjima nema ovog teksta. Prema tome to se onda samim tim i ne moze tretirati na taj nacin na koji ti to tretiras.

Ово је документ нема претензију да буде саопштење. Изгледа да ниси прочитао шта Богословско образложење представља:

"Богословско образложење, смисао постојања и мисија Епархије рашко-призренске и косовско-метохијске у прогонству"

Дакле, није у питању саопштење, него много значајнији документ. Документ је објављен у њиховом званичном часопису, на званичном сајту, на сајтовима локалних заједница и група које их подржавају.

Да је у питању индивидуално промишљање, једно од тумачења, то би и стајало у документу. Да овај документ нема благослов Артемија, и ове организације, никако не би био објављен у званичним новинама, и на званичном сајту, који ради по благослову Артемија.

Ево са сајта, да садржај сајта у потпуности одражава ставове тзв. ЕРП у егзилу:

"Епархија установљује своју интернет-страницу на адреси ХХХХХХХХХХХХХХХХ, путем које ће се обраћати јавности, саопштавати информације које се тичу њеног живота и рада, и износити релевантне ставове поводом актуелних догађања. "

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...