Jump to content

Танјуг: Александар Вулин као домаћин славе у Хиландару

Оцени ову тему

Препоручена порука

Српски народ без Хиландара не би био то што јесте и тај манастир је непрекинута карика наше духовности и историје, изјавио је данас министар Александар Вулин поручујући да је велика част што је овогодишњи домаћин славе у Хиландару.

aleksandar-vulin-hilandar-domacin-2.jpg

Наводећи да ту историју и братски грчки народ веома поштује, Вулин је Танјугу рекао да ће Влада Србије водити рачуна и о својој традицији и о својој будућности, притом не заборављајући оно што је било иза нас.

"Породичне вредности, вредности које се и данас у манастару Хиландар на овај нацицн обнављају и на овај начин чине део нашег народа јесу оно што нас води и у свакодневној политици. Будућност наше деце не може бити успешна и добра без поноса на прошлост", навео је Вулин.

aleksandar-vulin-hilandar-domacin-1.jpg

Како је рекао, бити колачар манастира Хиландар на Светој гори је велика част за њега и његову породицу али и за Владу Србије којој припада.

"То је доказ да Влада Србије води рачуна о традицији, да води о рачуна о вредностима које су нас и задржале и створиле да будемо баш такви какви заиста јесмо. Српски народ памти и српски народ без Хиландара не би био то што јесте", поручио је Вулин, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

(Танјуг)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Да. Мени је рецимо интересантан феномен Чеде Јовановића. Не знам да ли је то само фолирање, нека промоција или је истински дошло до неког преокрета код њега...

Људи се мењају. Срећан сам као хришћанин кад видим неког за кога не бих ни претпоставио да има било које везе са Црквом- да тај исти воли и иде у Цркву.

Подели на овим сајтовима

Сад ми није јасно како ће то Вулин да буде домаћин славе на Хиландару? Или је већ био? И зар се то не каже кум славе? Домаћин је ваљда Манастир Хиландар. И ако су већ ломили колач откуд ове жене на Хиландару у сред пролећа кад је слава Хиландара Ваведење у сред децембра???

Каква је ово фејк вест?!!

Подели на овим сајтовима

Сад ми није јасно како ће то Вулин да буде домаћин славе на Хиландару? Или је већ био? И зар се то не каже кум славе? Домаћин је ваљда Манастир Хиландар. 

Мислим да ниси у праву,и парохијске цркве на славу , имају домаћина из редова лаика,и обично је сваке године неко други, то је пракса свуда па и у манастирима...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Да. Мени је рецимо интересантан феномен Чеде Јовановића. Не знам да ли је то само фолирање, нека промоција или је истински дошло до неког преокрета код њега...

Koji fenomen?

Pa covek je pre 3 dana u emisiji rekao da ne veruje u Boga i da ne moze da veruje u tako nesto. Isto ko i Vulin.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Мислим да ниси у праву,и парохијске цркве на славу , имају домаћина из редова лаика,и обично је сваке године неко други, то је пракса свуда па и у манастирима...

Код нас на северу се то зове кум славе а домаћин је парохија.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ako je zaista postao vernik, drago mi je.             Ne volim nevernike sa ovakvom biografijom:

-----------------

Политичку каријеру је започео у Савезу комуниста-Покрет за Југославију (СК-ПЈ) где је дошао до позиције генералног секретара. Био је један од оснивача Југословенске удружене левице, где је био портпарол и заменик председника Дирекције ЈУЛ-а. Био је и председник Југословенске револуцинарне омладине. Године 1998. поднео је оставку на све функције у ЈУЛ-у, након формирања владе СПС-а, СРС-а и ЈУЛ-а. Две године касније основао је Партију демократске левице, која је јуна 2002. године, са Демократском социјалистичком партијом Милорада Вучелића, ушла у колективно чланство СПС-а. Са СПС-ом се разишао 2006. године, након афере „Кофер“. Био је колумниста листова „Свет“, „Национал“, „Центар“, као и политички коментатор радија „Индекс“, а тренутно је одговорни уредник листа „Печат”. Године 2008. основао је Покрет социјалиста, чији је тренутни председник.[1]

Подели на овим сајтовима

Siguran sam da je vernik ima ona njegova poznata "Marks se rodi"

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...