Н И Н Е Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 Руде браћо, руде, енергетика, то је битно. Манастире и цркве можемо да заштитимо ако се додворимо овом што има базу, ал шта ћемо да радимо са рудама. Има угља мож се прави струја наредних 100 година, и то са оним резервама за које се зна. И не само рудама, то је екстра плодно земљиште мада, како користимо и ово што је сада као наше, мани га Мито. Нама је професор причао на предавању да тај угаљ не вреди много јер нема велике реке у близини и не може да се искористи за термоелектрану. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 Нама је професор причао на предавању да тај угаљ не вреди много јер нема велике реке у близини и не може да се искористи за термоелектрану. Taj profa je placenik zapada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Април 8, 2015 Пријави Подели Написано Април 8, 2015 Иначе, мислим да ће се пре десити смак света него да вратимо КиМ. Једино ако се не деси у наредних 500-тинак година онда је могуће да га вратимо. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Не. Верујем у повратак Срба Косову. javor and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Ne verujem, sigurno ne dok sam ja ziv. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука