obi-wan Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Reforme su obuhvatale strukturisanje Irana oko centralnog persijskog identiteta, u mnogim slučajevima brutalno ugnjetavanje plemena i njihovih zakona u korist jake centralne vlasti Jadna plemena... ali dobro je da su se izborili sa tim mrskim diktatorom, danas je vise nego ocigledno koliko su unapredili celu tu zemlju. Slicno vidimo i u Libiji i u Siriji, prosto cvetaju, nema sta da im se zameri. Vazno je samo da se svi pitaju oko vlasti, i sve ide k`o podmazano... Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 9, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Tehran university students in 1971. http://www.vintag.es/2014/09/pictures-of-tehran-iran-ca-1960s-1970s.html Срђан Шијакињић, RYLAH, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 9, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Miss Iran 1967, Shahla Vahabzadeh. http://www.vintag.es/2014/09/pictures-of-tehran-iran-ca-1960s-1970s.html RYLAH, Драшко, feeble and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Kako lepo izgledaju zene kad se ne natrpaju tonom sminke... Војвода7, RYLAH and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 9, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Da znaš! "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 13, 2015 Пријави Подели Написано Април 13, 2015 Један другар Иранац поставио на фејсбуку слику својих бабе и деде из 1941. Grizzly Adams, Драшко, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 23, 2015 Пријави Подели Написано Април 23, 2015 Kaludjerovic Sreten and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука