Биберче Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Извор: Фактор + Anquilla non capit muscas!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Значи жасу GeniusAtWork, Juanito and Биберче је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Svaka čast... Драшко and Juanito је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Skocio rejting radikalima za 2-3% cim je dosao vojvoda. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Чек а где ми је Трећа Србија? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Чек а где ми је Трећа Србија? Њих има само на јутјубу... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Нема ни Бракуса, како се оно зове свеЈеДно Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биберче Написано Април 5, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Чек а где ми је Трећа Србија? Негде сам чуо раније да су имали подршку Руса.. Очигледно да нису, или су их пустили низ воду Anquilla non capit muscas!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Проблем је у томе што су испитивали само оне који уопште подржавају неку партију. На брзака сам направио мало репрезентативнији графикон: Плутон, Зосима, Милан Ракић and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 ДСС и ПУПС приближно се котирају ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Ал 50,6% СНС, братееее!!! Лепо сам ја говорио да ће мој омиљени вођа да влада 100 година, добро можда не баш он лично али ови његови. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Ју нема ми Чанка! Човек Жоја, Ћириличар, Crveni Baron and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биберче Написано Април 5, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 5, 2015 С тим што ПУПС има тенденцију раста feeble, Баба and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Anquilla non capit muscas!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Ко су ови СНП што су на последњем месту? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Čale89 Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Ко су ови СНП што су на последњем месту? То су ови Поповићеви. Српска народна партија. Скоро је био чланак негде на нету. Они су 101. партија... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука