JELENA Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Читуцкала сам мало преписку само дијалог са некима прошле ноћи, па ми се нешто у души узбуркало, али нисам хтела да реагујем сматрајући да се та преписка прати. Реко да не запенушам. 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Фебруар 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Читуцкала сам мало преписку само дијалог са некима прошле ноћи, па ми се нешто у души узбуркало, али нисам хтела да реагујем сматрајући да се та преписка прати. Реко да не запенушам. 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Драги моји, свако ко је чврст у вери може мирно да саслуша. 0110_hahaha Ко има жељу за дијалогом, има. Не мора свако имати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Фебруар 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Читуцкала сам мало преписку само дијалог са некима прошле ноћи, па ми се нешто у души узбуркало, али нисам хтела да реагујем сматрајући да се та преписка прати. Реко да не запенушам. 0110_hahaha Па ја сам оставио линк у једној својиј поруци према причи која је објављена на насловној страни сајта, из које се може надам се ваљано открити какав је став хришћана према муслиманима у смислу братске бриге за овоземаљске животне ствари. међутим нисам видео да је samo dijalog оставио адресу свог форума, што би било сасвим нормално и у складу са жељом за проширење међурелигијског дијалога. Остаје мој први утисак. не бих да га понављам да ме не прогласе за нетолерантног или са малим коалиционим капацитетом. 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Читуцкала сам мало преписку само дијалог са некима прошле ноћи, па ми се нешто у души узбуркало, али нисам хтела да реагујем сматрајући да се та преписка прати. Реко да не запенушам. 0110_hahaha Па ја сам оставио линк у једној својиј поруци према причи која је објављена на насловној страни сајта, из које се може надам се ваљано открити какав је став хришћана према муслиманима у смислу братске бриге за овоземаљске животне ствари. међутим нисам видео да је samo dijalog оставио адресу свог форума, што би било сасвим нормално и у складу са жељом за проширење међурелигијског дијалога. Остаје мој први утисак. не бих да га понављам да ме не прогласе за нетолерантног или са малим коалиционим капацитетом. 0110_hahaha 0110_hahaha Ма какви, само напред. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Члан Само дијалог, по мени, је врло коректан и мирољубив. Сматрам да је богатство да на форуму имамо једног професора исламске теологије. А што се тиче Караџића,Изетбеговића и остатка компаније,па, човјек има право на своје мишљење...као и свако од нас,уосталом. Зашто Изетбеговића и Караџића сврставаш у исту групу и још називаш компанијом? Зар не правиш разлику између њих двојице? Па зато што говорим о слободи политичког мишљења овдје,на форуму. Само дијалог може да има позивитан или негативн став о Караџићу,Младићу, Изетбеговићу, Орићу, неком четвртом- и им право да то своје мишљење изрази,као и сви ми,уосталом. Правим ли разлику међу њима? Правим свакако, то се подразумијева, то су одвојене личности са својим дјелима...- немам намјеру да их трпам у исти кош. Поздрав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Фебруар 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Члан Само дијалог, по мени, је врло коректан и мирољубив. Сматрам да је богатство да на форуму имамо једног професора исламске теологије. А што се тиче Караџића,Изетбеговића и остатка компаније,па, човјек има право на своје мишљење...као и свако од нас,уосталом. Зашто Изетбеговића и Караџића сврставаш у исту групу и још називаш компанијом? Зар не правиш разлику између њих двојице? Па зато што говорим о слободи политичког мишљења овдје,на форуму. Само дијалог може да има позивитан или негативн став о Караџићу,Младићу, Изетбеговићу, Орићу, неком четвртом- и им право да то своје мишљење изрази,као и сви ми,уосталом. Правим ли разлику међу њима? Правим свакако, то се подразумијева, то су одвојене личности са својим дјелима...- немам намјеру да их трпам у исти кош. Поздрав Шаломе рођени, волим ја што си ти толерантан и што имаш разумевања да саслушаш неког ко је иноверан и да при том задржиш своју веру, што имаш довољно вере, дакле све је то у реду, али није разлика у мишљењима око квалитету воде за пиће, овде се ради о квалификацијама које су неприхватљиве. Какав црни Алија Изетбеговић и др Радован Караџић да се пореде, шта ти пада на памет. Нисам чуо ни од једног учесника у ћаскању са samo dijalogom, да му је поставио питање везана за зверства која је починио Насер Орић. Да ли схваташ да је иницијатива увек на страни оног који оптужује. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 A josh chemo odje ustanoviti da se nijesmo ni trebali dizati protiv Turaka i ustanke,moji pradjedovi che ispasti josh neki balkanski primitivci i ja njihov potomak. A shto muhadzedini lagano bez dialoga otimaju Srpska Bosna,ma ajde to nije da se spominje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Фебруар 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Хоће ли неко од писмејкера да замоли уваженог муслиманског теолога да га представи на сајту о коме је овде говорио? Ради се о међуверском дијалогу, ако се не варам? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Фебруар 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Или онај који га је позвао на сајт већ има линк? ево шта каже цењени samo dijalog Na preporuku gospodina Ljubiše, cjenjenog moderatora, grupe međurelgijski dijalog, ušao sam i učlanio se u ovaj vaš forum. Nadam se vrlo konstruktivnom dijalogu, na civilizovanim osnovama.Stavljam vam se na raspolaganje.Takođe moje pravo je da i pitam, i nadam se da neću biti uskračen za odgovore.Selam i pozdrav svima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 1, 2010 Пријави Подели Написано Март 1, 2010 "само дијалог" Не допада ми се никако. Али ми је невјероватно, тапшање по рамену које има, а он ужива. Боли њега... Слади се са свима вама. ни до каквог дијалога њему није стало. Такви први потезају нож! Ало! може дијалог, заправо, зар не? Хоћете ли кахву , или да идемо у џамију прво? Ма дајте молим вас. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Члан Само дијалог, по мени, је врло коректан и мирољубив. Сматрам да је богатство да на форуму имамо једног професора исламске теологије. А што се тиче Караџића,Изетбеговића и остатка компаније,па, човјек има право на своје мишљење...као и свако од нас,уосталом. Зашто Изетбеговића и Караџића сврставаш у исту групу и још називаш компанијом?Зар не правиш разлику између њих двојице? pa , zar ubice nisu ista kompanija? bez obzira koliki broj ljudi je izgubio život zbog njih ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 "само дијалог" Не допада ми се никако. Али ми је невјероватно, тапшање по рамену које има, а он ужива. Боли њега... Слади се са свима вама. ни до каквог дијалога њему није стало. Такви први потезају нож! Ало! може дијалог, заправо, зар не? Хоћете ли кахву , или да идемо у џамију прво? Ма дајте молим вас. dada klapklap klapklap 8084.gif klapklap У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Март 8, 2010 Пријави Подели Написано Март 8, 2010 Po meni je brat "samo dijalog" sasvim u redu.Ne znam zašto ga uopšte napadate.Koliko ja znam nikoga nije uvredio,već se ponaša sasvim korektno prema svima,a vi kako hoćete... Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Март 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2010 Po meni je brat "samo dijalog" sasvim u redu.Ne znam zašto ga uopšte napadate.Koliko ja znam nikoga nije uvredio,već se ponaša sasvim korektno prema svima,a vi kako hoćete... Није увредио никог појединачно, али је увредио све правдољубиве и слободномислеће људе, а Србе поготову. (Уводни постови на теми о генералу Младићу) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 14, 2010 Пријави Подели Написано Март 14, 2010 Po meni je brat "samo dijalog" sasvim u redu.Ne znam zašto ga uopšte napadate.Koliko ja znam nikoga nije uvredio,već se ponaša sasvim korektno prema svima,a vi kako hoćete... Није увредио никог појединачно, али је увредио све правдољубиве и слободномислеће људе, а Србе поготову. (Уводни постови на теми о генералу Младићу) Покажимо својом трпљењем величину и лепоту своје вере хришаћнске. Нема бољег начина да сведочимо Христа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука