сербон Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Већ скренух пажњу на наступе иноверних на овом форуму али је то изглада прошло незапажено или је неко од одговорних проценио да је рано за узбуну. Опет ћу поновити, а везано за конкретан сличај члана samo dijalog. Moј интуитивни осећај и паушална процена су далеко од повољног. Човек се бави управо оним што је мото овог форума мисионарењем. Све ће учинити да се представи као пацифиста али му то не успева јер се отворио већ у старту и направио јасну разлику у исказу, не воли Насера Орића, али је Алија Изетбеговић недодирљив, и наранвно прави злочинци су Младић и Караџић. Е, али лукави иде даље, па се умиљава и на свакој теми не пропушта да каже, да он осуђује злочин. Још од распада оне државе, СФРЈ сам се наслушао оваквих, и то доста. Шта им је заједничко? Па кривицу за догађаје у прошлости обавезно прбацују са стварник криваца на жртве, како би оправдали и наредне злочине. Ако се некоме ово учини престрого, нека ипак прочита поруке које је поставио samo dijalog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Brate, potpuno si u pravu, ali ovdje ima nekih, koji kao da su vesla sisali. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Ne gresis!Samo jedna zamerka,isuvise si to na blag i fin nacin objasnio.Ako im je vec do dijaloga, nek ga vode o temi kad ce napustiti Konstinatopolj i predati Svetu Sofiju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JELENA Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Osudjuje zlocin, a podrzava vehabije iz Maoce. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Фебруар 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Osudjuje zlocin, a podrzava vehabije iz Maoce.ето то ми је промакло, али добро је да теби није, па ако желиш употпуни ову тему и са тим шлаг цитатом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JELENA Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Pa malo sam gledala na fejsbuku ko je doticni gospodin.Pa tako vidjeh da je se pridruzio grupi PODRSKA BRACI I SESTRAMA IZ GORNJE MAOCE MI SMO UZ VAS.A svi znamo ko zivi u gornoj maoci vehabije koji spremaju teroristicke napade.Pogledajte samo slike od te grupe sve naoruzani ratnici. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Фебруар 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Pa malo sam gledala na fejsbuku ko je doticni gospodin.Pa tako vidjeh da je se pridruzio grupi PODRSKA BRACI I SESTRAMA IZ GORNJE MAOCE MI SMO UZ VAS.A svi znamo ko zivi u gornoj maoci vehabije koji spremaju teroristicke napade.Pogledajte samo slike od te grupe sve naoruzani ratnici. Дакле браћо из одбора за дочек члана samo dijalog, какв је сад утисак? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Фебруар 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Pa malo sam gledala na fejsbuku ko je doticni gospodin.Pa tako vidjeh da je se pridruzio grupi PODRSKA BRACI I SESTRAMA IZ GORNJE MAOCE MI SMO UZ VAS.A svi znamo ko zivi u gornoj maoci vehabije koji spremaju teroristicke napade.Pogledajte samo slike od te grupe sve naoruzani ratnici. Дакле браћо из одбора за дочек члана samo dijalog, какв је сад утисак? Можда није то баш тако. И ја ћу мало да погледам све то. Колико се пута ја придружим некој групи која пропагира унакажено Православље управо да бих разобличио њихову лажну побожност. Иначе, баш сам синоћ разговарао са Енизом у вези вехабија и он каже да се уопште не слаже са њима. Уосталом, видећемо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Члан Само дијалог, по мени, је врло коректан и мирољубив. Сматрам да је богатство да на форуму имамо једног професора исламске теологије. А што се тиче Караџића,Изетбеговића и остатка компаније,па, човјек има право на своје мишљење...као и свако од нас,уосталом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Pa malo sam gledala na fejsbuku ko je doticni gospodin.Pa tako vidjeh da je se pridruzio grupi PODRSKA BRACI I SESTRAMA IZ GORNJE MAOCE MI SMO UZ VAS.A svi znamo ko zivi u gornoj maoci vehabije koji spremaju teroristicke napade.Pogledajte samo slike od te grupe sve naoruzani ratnici. Дакле браћо из одбора за дочек члана samo dijalog, какв је сад утисак? daj im malo vremena, moraju konsultovati Aristitela ili pak Sokrata 0110_hahaha 0110_hahahaSamo im fali druid da prizove duhove iz onog svjeta,mada predlazem indijanskog vraca"sumanuta svraka koja voli vatrenu vodu" 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Фебруар 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Члан Само дијалог, по мени, је врло коректан и мирољубив. Сматрам да је богатство да на форуму имамо једног професора исламске теологије. А што се тиче Караџића,Изетбеговића и остатка компаније,па, човјек има право на своје мишљење...као и свако од нас,уосталом. Зашто Изетбеговића и Караџића сврставаш у исту групу и још називаш компанијом? Зар не правиш разлику између њих двојице? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Фебруар 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Pa malo sam gledala na fejsbuku ko je doticni gospodin.Pa tako vidjeh da je se pridruzio grupi PODRSKA BRACI I SESTRAMA IZ GORNJE MAOCE MI SMO UZ VAS.A svi znamo ko zivi u gornoj maoci vehabije koji spremaju teroristicke napade.Pogledajte samo slike od te grupe sve naoruzani ratnici. Дакле браћо из одбора за дочек члана samo dijalog, какв је сад утисак? Можда није то баш тако. И ја ћу мало да погледам све то. Колико се пута ја придружим некој групи која пропагира унакажено Православље управо да бих разобличио њихову лажну побожност. Иначе, баш сам синоћ разговарао са Енизом у вези вехабија и он каже да се уопште не слаже са њима. Уосталом, видећемо. Па јел вам члан samo dijalog оставио линк форума који је овде помињао ? Могли би масовно да се пријавимо и да у живо осетимо гостопримство, односно мисионаримо на њиховом форуму. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Фебруар 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Pa malo sam gledala na fejsbuku ko je doticni gospodin.Pa tako vidjeh da je se pridruzio grupi PODRSKA BRACI I SESTRAMA IZ GORNJE MAOCE MI SMO UZ VAS.A svi znamo ko zivi u gornoj maoci vehabije koji spremaju teroristicke napade.Pogledajte samo slike od te grupe sve naoruzani ratnici. Дакле браћо из одбора за дочек члана samo dijalog, какв је сад утисак? Можда није то баш тако. И ја ћу мало да погледам све то. Колико се пута ја придружим некој групи која пропагира унакажено Православље управо да бих разобличио њихову лажну побожност. Иначе, баш сам синоћ разговарао са Енизом у вези вехабија и он каже да се уопште не слаже са њима. Уосталом, видећемо. Па јел вам члан samo dijalog оставио линк форума који је овде помињао ? Могли би масовно да се пријавимо и да у живо осетимо гостопримство, односно мисионаримо на њиховом форуму. KO ima vremena da se maje po muslimanskim forumima neka izvoli. Ja ga nemam. On je ovde dobrodosao i to je to. Covek se ponasa kulturno, postavlja pitanja, dobija odgovore, mi proveravamo koliko zaista poznajemo nasu veru i Sveto Pismo... razgovori ce tek da pocnu sa njim. Postoje mnoge interesantne stvari. Inace, svi su oni pod budnim okom Moderacije, ne brinite. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Читуцкала сам мало преписку само дијалог са некима прошле ноћи, па ми се нешто у души узбуркало, али нисам хтела да реагујем сматрајући да се та преписка прати. Реко да не запенушам. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JELENA Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Ma upravu ste oce Ivane,samo sto je nama iz Republike Srpske malo teze svatiti da je taj covjek u miru dosao.Znate onu poslovicu koga su zmije ujedale i gusterova se boji.Ali ljudi moji post je vrijeme prastanja,mira i nema potrebe da se zamajvamo sa jednim gospodinom druge religije.Bolje da se molimo Gospodu Bogu za nase prijatelje i neprijatelje takodje.Prastajte mi svi zajedno. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука