Тања1 Написано Април 3, 2015 Пријави Подели Написано Април 3, 2015 Да ли волиш животиње, и шта мислиш о убијању животиња од стране животиња због хране? Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Април 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2015 Znači neko ko tvrdi da nema dokaza da Bog postoji i da zbog toga ne veruje u njegovo postojanje te ubeđuje da Bog ne postoji. Naravno da ne. Ali ima i ateista koji su 100 % sigurni da bog ne postoji. Ja sam u to nesiguran. Ali moram da priznajem da ateisti koji su sigurni u nepostojanje boga retkost. Cesto kad se malo duze prica za ljudima onda se vidi da su vecina. Да ли волиш животиње, и шта мислиш о убијању животиња од стране животиња због хране? Ja volim da jedem meso, tako da nemam nikakvih moralnih problema za tim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Април 4, 2015 Пријави Подели Написано Април 4, 2015 Da li znas da si ti drugi deklarisani agnostik koga ja "poznajem"? Prvi je Cirko iz Bele ladje... Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dzo ni Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Ja sam u to nesiguran. агностицизам не искључује атеизам. и обратно. дакле, ако не ВЕРУЈЕШ, онда си неверник. просто. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Април 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 6, 2015 агностицизам не искључује атеизам. и обратно. дакле, ако не ВЕРУЈЕШ, онда си неверник. просто. To je taj famozni ateistcki agnocizam ili teisticki agnocizam. Posto ti zivis jednom zivis kao ateista a agnosticar si po pitanju dal bog postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука