Crveni Baron Написано Април 2, 2015 Пријави Подели Написано Април 2, 2015 On 2. 4. 2015. at 16:59, kordun рече ...ja sa ustaskom zastavom lozim centralno grijanje i sta mi mores ?> I ti palis smece u naseljenom mestu kao Seki? To se radi na deponiji ... nemoj da placas kazne ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 2, 2015 Пријави Подели Написано Април 2, 2015 On 2. 4. 2015. at 17:02, Crveni Baron рече I ti palis smece u naseljenom mestu kao Seki? To se radi na deponiji ... nemoj da placas kazne ... nemam povjerenja u rukovodioce deponije, odgovoran je to posao... seki to strucno i kulturno radi i svaka mu cast, uvijek biram iskrenost , po lazi cu uvijek pljuvati, znas ko laze, slabici i kukavice, nek im bude njihova mudrost, meni ne treba, ja biram tezi zivot, moj zivot moja stvar, imam pravo da kazem sta cijenim, neke koje lice na obrenovica ne volim pa me ubi, nisam ja taj tip... seki mi je mnogo blizi Crveni Baron and Istochnik је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука