Deki992 Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Ali kakve to veze ima sa sistemom? Kriza, nema para, nema posla je jedan problem a sistem je sasvim druga stvar. I isti je onaj koji nam je Zoran "Ubijajajte Srbe" Djindjic ostavio ... Sistem je uvek isti. Ko god je na vlasti krade koliko moze, pitanje je samo koliko se ostavi narodu. Sada se narodu ne ostavlja nista.Nista SNS nije bolji od svojih prethodnika, samo stanje je jos gore, naprotiv. Ali to nema veze sa ovom temom. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Kriza je, nema para, nema posla je jedan problem a sistem je sasvim druga stvar. Kolician poslova je diretkno vezana sa privrednim sistemom u zemlji. No ipak za "This week in stupid" pobedjuje komentar u kom mi povracamo kosovo. I isti je onaj koji nam je Zoran "Ubijajajte Srbe" Djindjic ostavio ... Zoran "ubijajte srbe" djindjic ne postoji, a ovo nije sistem koji nam je on ostavio, jer je DS posle njega znacajno promenio pravac razvijanja sistema Srbije. Uclanio je DS u prvu socijalisticku internacionalu i krenuo da gradi vise socijalisticki sistem. Do tad je DS bio liberalna stranka po politici i programu, od djindjiceve stranke DS je Keynesiansko-socijalisticka stranka po politici i programu (tvoji istomisljenici) Nemas pojma o temama o kojima diskutujes. Ko po obicaju. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 На знам брате јел ја теби треба да цртам, не капирам шта ти је нејасно? Више пута сам ти изнео свој став о томе. Слоба је од Американаца направио наше непријатеље и ту је почетак и крај свега. И нема ту више никакве филозофије. Eno mu ga tamo covek kog on podrzava pise ovakve stvari: https://twitter.com/predsednikSRS/status/582638622387605507 To ti svedoci sa kakvim dilentantom razgovaras... uz to se sluzi retorikom bezobrazlukom, izmisljanjem. laganjem.... i tako.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Не око нас већ мимо нас. На знам брате јел ја теби треба да цртам, не капирам шта ти је нејасно? Више пута сам ти изнео свој став о томе. Слоба је од Американаца направио наше непријатеље и ту је почетак и крај свега. И нема ту више никакве филозофије. Pa i ja tebi jel trebam da crtam il ne kapiras il sta? Ovo je moj stav, koji sam izneo miilion puta, da su nas ameri rasturili kao narod jer nes vide kao protivnike. Ti zastupas svoj stav a ja moj. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Ovo je moj stav, koji sam izneo miilion puta, da su nas ameri rasturili kao narod jer nes vide kao protivnike. A izvini molim te, na cemu baziras cinjenicu da i dalje postojimo? Mislim nismo zavrsili kao iran, irak, avganistan.... ustvari od svih zemalja sa kojima su ameri ratovali poslednjih godina mi smo najbolje prosli.. Nesto su lose odradil itaj posao rasturanja? Izuzetno me zaniam tvoj rezon kojim si dosao do ovog zakljucka? I zastpo ti je to stav, a ne da su nas malo rasparcali cisto da nam objasne da ne moze da se silimo previse prema njima kao sto smo pokusali. Ili smo mi mnogo jaki pa nisu uspeli da nas rasture kako su planirali. I kako objasnavas ponude koje smo dobijali koje nisu ukljucivale rasturanej, vec celovitost naravno, uz saradnju sa amerima? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Pa i ja tebi jel trebam da crtam il ne kapiras il sta? Ovo je moj stav, koji sam izneo miilion puta, da su nas ameri rasturili kao narod jer nes vide kao protivnike. Ti zastupas svoj stav a ja moj. I bubasvaba koju sam sinoc zgazio je imala isto misljenje o meni... Ja nisam ni primetio da sam je zgazio dok nisam cuo kvvrrrcc Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Ja nisam mogao da se odlucim da li da se smejem ili da placem.... i ovo treba da mi bude drzavnik? Pa ovo je prevazislo i tomu diplomu.... Zamisli sutra dan on treba da potpise neki sporazum sa hrvatskom o saradnji? Ja mu ne bih dao da mi odrzava dom mesne zajednice planiskog sela sebechevac. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 A izvini molim te, na cemu baziras cinjenicu da i dalje postojimo? Mislim nismo zavrsili kao iran, irak, avganistan.... ustvari od svih zemalja sa kojima su ameri ratovali poslednjih godina mi smo najbolje prosli.. Nesto su lose odradil itaj posao rasturanja? Izuzetno me zaniam tvoj rezon kojim si dosao do ovog zakljucka? I zastpo ti je to stav, a ne da su nas malo rasparcali cisto da nam objasne da ne moze da se silimo previse prema njima kao sto smo pokusali. Pa pomogli su hrvatima da izvrse genocid io proteriovanje Srba iz krajine. Pokusali su da pomoghnu i miuslimanima i delimicxno su uspeli, polovicno a neuspesnio su bili jer su naisli na srbe kraisnike orne za boru. Posle toga su asistirali albanski genocid sa bombarderima a i danas to rade pririscima, ucenama itd ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Ма чак нисмо ни "ми". Они нам више и нису непријатељи. Људи желе да сарађују са нама - привредно, војно, како `оћеш. Били су непријатељи само оном манијаку. И многи од нас су њему били непријатељи. Човек Жоја and Млађони је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Pa pomogli su hrvatima da izvrse genocid io proteriovanje Srba iz krajine. Pokusali su da pomoghnu i miuslimanima i delimicxno su uspeli, polovicno a neuspesnio su bili jer su naisli na srbe kraisnike orne za boru. Posle toga su asistirali albanski genocid sa bombarderima a i danas to rade pririscima, ucenama itd ... To nisu genocidi to su etnicka ciscenja. Ja znam da termin genocid jace zvuci, ali nije lepo lagati. Jesu pomogli su etnicka ciscenja, ali su pred svako etnicko ciscenje nudili saradnju koju smo mi odbili. Ako neko hoce da te istrebi on ti ne nudi saradnju, vec odmah ide na to. Ne ceka po 4-5 godina da vidi sta ces da uradis, vec odmah krece u istrebljenje. Sto se tice muslimana, to je bio jedini slucaj u kom smo saradnju privhatili i zato tu nismo istrebljeni. Cinjenice u realnosti svedoce da nisu u pravu. Vec da je MiroslavJ u pravu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 I bubasvaba koju sam sinoc zgazio je imala isto misljenje o meni... Ja nisam ni primetio da sam je zgazio dok nisam cuo kvvrrrcc Ni Mladic nije primecivao ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Ja nisam mogao da se odlucim da li da se smejem ili da placem.... i ovo treba da mi bude drzavnik? Pa ovo je prevazislo i tomu diplomu.... Zamisli sutra dan on treba da potpise neki sporazum sa hrvatskom o saradnji? Ja mu ne bih dao da mi odrzava dom mesne zajednice planiskog sela sebechevac. Obrisano. O cemu se radi? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Ма чак нисмо ни "ми". Они нам више и нису непријатељи. Људи желе да сарађују са нама - привредно, војно, како `оћеш. Били су непријатељи само оном манијаку. И многи од нас су њему били непријатељи. Da je neko pametniji bio na vlast, sada bi u Krajni postojala "RSK" ili "autonomna pokrajna srpska krajna." Kao sto su nam dozvolili Republiku Srpsku .... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Ма чак нисмо ни "ми". Они нам више и нису непријатељи. Људи желе да сарађују са нама - привредно, војно, како `оћеш. Били су непријатељи само оном манијаку. И многи од нас су њему били непријатељи. Pa hocu i ja da saradjujem sa njima, da prodajem, da kupujem ... a opet su mi neprijatelji ... Nema zime, slacu ja olovke za prodaju amerima ... Hocemo li da organizzeremo nei dil? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Pa hocu i jsa da saradjujem sa njima, da prodajrem, da kupujem ... a opet su mi neprijatelji ... Kakav si ti to covek kad saradjujes sa neprijateljem? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука