Jump to content

Ово је нама наша НАТА дала... да будемо прваци у Европи

Golub

Препоручена порука

Па да су их ови наши поштовали имали би и права да се позивају на то.

Овако...

Mi smo ih pèostovaji i ni jednu drdzavu nismo napali.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Па да су их ови наши поштовали имали би и права да се позивају на то.

Овако...

ouuuuch.....headshot... 

e8c4e5a700d24e8cc2dc9e626825afad.jpg

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Mi smo ih pèostovaji i ni jednu drdzavu nismo napali.

Jesmo. Republiku Hrvatsku koja je priznata od strane UN i sveta 1991 godine. 

Sto se UN tice RH nije deo Jugoslavije od 1991 Jugoslavija vise ne postoji, ustav jugoslavije vise ne vazi.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Drzanje zakona. Medjunarodnog koji kaze da samo sa mandatom UN moze biti napadnuta neka zemlja.

Шта?

Шта си ти сада одговорио мени и зашто?

То што си рекао сви знамо!

Ајмо даље.

Колики требаш да будеш идиот да заратиш са читавим светом? Да ли си икада размишљао о томе? Или те просто "болело уво"? Јер си свеједно, к`о и онај идиот од идиотовог сина, за време и једног и другог бомбардовања био далеко одавде... Али је "ту", нациоанлан "прдаљка"... Да задовољи жал за домајом... 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Колики требаш да будеш идиот да заратиш са читавим светом? ајом... 

Ti si siguran sam video globus i znas sta  znaci "citav svet".

Nato nije citav svet vec vojni savez grupe drzava.

Citav svet je UN a oni nas nisu napali vec Nato.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Nebitno i da je deseta, poenta je da imamo problem a da nam celnici skercu paznju na NATo i neke bajke umesto da rese problem..

Nije nebitno, nemoj da spinujes tako. :)

Prvo si rekao da nismo prvi, covek ti kaze da jesmo onda kazes da je nebitno. Jeste bitno.

Ceo svet je u porastu to je tacno ali smo mi pri samom samcatom vrhu. Znaci, moraju postojati razlozi za to...

Подели на овим сајтовима

Mala ipravka:

“Sono 307 i militari morti e oltre 3.700 i malati, per quanto riguarda i dati di cui siamo in possesso”

307 mrtvih i 3 700 bolesnih...

http://www.balcanicaucaso.org/aree/Bosnia-Erzegovina/Uranio-impoverito-la-storia-infinita-137168

Toliko za Mladjonija i drustvo o osiromasenom uranijumu ... naravno potpuno bezopasnom ...

Tu piše da je povećan broj obolelih i umrlih od raka kod italijanskih trupa u Bosni i na Kosovu koje su jele lokalnu hranu i pile vodu sa područja za koje se sumnja da su zatrovana osiromašenim uranijumom. To niko ne spori, OU je jako toksičan i ako uđe u lanac ishrane ili vodu može da uzrokuje teške tegobe, od otkazivanja jetre do raznih kancera (to piše i na onom linku što sam ja ostavio). Problem je što ne može samo osiromašeni uranijum da bude odgovoran za porast broja obolelih od raka u čitavoj Srbiji, kao što se tvrdi u prvom postu, jer čitava zemlje ne koristi hranu i piće samo sa zatrovanih mesta (a poseban je problem nedovoljan broj istraživanja o uticaju OU na ljudsko zdravlje u zatrovanim područjima).

Što znači da vrlo verovatno postoji još neki uzrok/uzroci za ovoliki broj obolelih u čitavoj zemlji...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...