Crveni Baron Написано Март 26, 2015 Пријави Подели Написано Март 26, 2015 Слобо Садаме! Slobo sada me .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 26, 2015 Пријави Подели Написано Март 26, 2015 Стиг`о је и наш експерт за НАТО... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 26, 2015 Пријави Подели Написано Март 26, 2015 Mogli bi mladjoniju jednu porciju da posalju ... da zamezi malo zdrave hrane ... Ti bi mogo da sazris, vreme ti je, 50 godina i da naucis da kazes "u pravu ste pogresi osam" a ne da se kao malo dete krijes iza durenja i zezancije svakog ko ti pokaze da nisi u pravu. Nije strasno ako nekad pogresis.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 26, 2015 Пријави Подели Написано Март 26, 2015 Pa to kazem, mi tog otrova imamo ko sodera tako da nam ameri nista nazao nisu ucinili, cak mozemo i hvala da im kazemo sto su sa avijacijom malo razdrmali vazduh iznad Srbije koji je poceo da budjavi usled neaktivnosti ... Milan rakic, i jos 50 ljudi su ti ovde objasnili da prica o "radioaktivnom osiromasenom uranijumu" nije tacna. A ti da ti je stalo do Srbiji vise bi se zabrinuo sto nam neko ko je neka "glava" u onokologiji lupeta takvu glupost, ovako salantno. Medjutim tebi nije stalo do Srbije, do Srba.. tebi je stalo do tvoje bolesne nacionalne ideologije velike Srbije.. koja nije tu da bi Srbi ziveli bolje, vec da bi se tebi uspunilo srce kako si ti iz velike Srbije. Kao i svakom drugom ultranacionalisti. Vama ideja o velicini sopstvene nacije, i kako ste vi iz nekog jako bitnog faktora u svetu potekli ispunajva srce i dusu, to je neki nakazni bolesni nacionalizam. Ko onaj roditelj koji hvali svoje dete kao najbolje na svetu, kako nejgovo dete nema nijednu manu itd. Barone, 50ta banka.. vreme je za odrastanje. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 26, 2015 Пријави Подели Написано Март 26, 2015 Стварно су неки коментари појединих форумаша невероватни... Иначе постоји тенденција да се бомбардовање 19 земаља нато-а, толико обесмисли и минимизира, да се чак иде у њихове оправадавање ??!! Па да је на челу Србије био и сам луцифер, без преседана је и у новијој и старијој историји ,да се једна мала државица бомбардује ,од стране стоструке јаче силе,72 дана! Да се подсетимо,по први пут у историји без одобрења савета безбедности, демони уса и нато-а учинили су следеће: У бомбардовању је уништено и оштећено 25.000 стамбених објеката, онеспособљено 470 километара путева и 595 километара пруга. Оштећено је 14 аеродрома, 19 болница, 20 домова здравља, 18 дечјих вртића, 69 школа, 176 споменика културе и 44 моста, док је 38 разорено. Током бомбардовања извршено је 2.300 ваздушних удара на 995 објеката широм земље, а 1.150 борбених авиона лансирало је близу 420.000 пројектила укупне масе 22.000 тона. Crveni Baron, Manolis, Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 26, 2015 Пријави Подели Написано Март 26, 2015 Alfa zrake zaustavlja konac...... moras da uneses ogromne kolicine kroz vodu i pice da bi se otrovao i da bi imao neke znacajne posledice. Prosto ovo kriljveljenje uranijuma samo pokazuje kakve mi "strucnjake" na celu onkologije imamo. To sto je prosuto, iako zvuci ko kolosalna cifra nije prosipano direktno u zalihe vode.. niti je u velikim kolicinama dospelo u hranu koju jedemo ili vodu koju pijemo. Kao sto rekoh.... treba porazmisliti zasto je nama na celu onkologije neki lik koji moze da izjavi ovakvu glupost, a pojedini treba da se zapitaju zasto veruju u te gluposti. Alfa zrake zaustavlja konac ali ne zato sto su bezopasni vec zato sto su u pitanju jako krupne cesticne ( cesticno zracenje ), elektroni su sitniji, prodorniji od alfa zraka ali im je energoja zracenja daleko manja. Ali, kao sto sam i rekao, njihova opasnost je izrazena pri direktnom kontaktu sa tkivom, vrse jaku destrukciju . Npr, skoro je potvrdjeno da je Jaser Arafat otrovan polonijumom 210, i on je alfa emiter. Znaci, sto se tice alfa zracenja, ne bih ja bas rado unosio te ogrome kolicine Kod osiromasenog uranijuma se radi pre svega o njegovoj radiotoksicnosti, znaci nije fokus direktno na alfa zracenju. E sad, msm da je bzvz sa tvoje strane da govoris o kolicinama koje su zavrsile na nasem tlu, nemamo pojma koja je kolicina u pitanju, a kamoli da mi odredjujemo da li je velika ili mala. nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 26, 2015 Пријави Подели Написано Март 26, 2015 Стварно су неки коментари појединих форумаша невероватни... Иначе постоји тенденција да се бомбардовање 19 земаља нато-а, толико обесмисли и минимизира, да се чак иде у њихове оправадавање ??!! Па да је на челу Србије био и сам луцифер, без преседана је и у новијој и старијој историји ,да се једна мала државица бомбардује ,од стране стоструке јаче силе,72 дана! Ne lazi (sam sebe, ako ne namarno druge) niko ne minimizira, ili opravdava. Ali jednostavno ne treba da se laze da osiromaseni uranijum odgovoran za ovoliki broj obolelih. A ti Zoske izbegavas svaku mogucu diskusiju, jednostavno banes neki odgovor, i neces da pricas uopste. Ni ne zanima te sta sagovornici pricaju niti sta. Ti si "protumacio" kako si hteo, podelio si sagovornicima motive koje si hteo, izvrnuo si im argumente i tvrdnje kako si hteo.. i teras svoju pricu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 26, 2015 Пријави Подели Написано Март 26, 2015 Alfa zrake zaustavlja konac ali ne zato sto su bezopasni vec zato sto su u pitanju jako krupne cesticne ( cesticno zracenje ), elektroni su sitniji, prodorniji od alfa zraka ali im je energoja zracenja daleko manja. Ucio sam ja sve to iz fizike care. I o alfa i beta i gama zracenjima, njihovoj energiji, velicini "cestica" itd.... Poenta je ista, da bi teosiromaseni uranijum otrovao potrebne su velike kolicine, isto vazi i za rak. I sam znas da je uranijum cest materijal u zemlji, da ga je zemlja puna, pa te price kako je osiromaseni uranijum nesto znacajno zagadio zemlju - ne piju vodu. I to je poenta. I sve to znash ti, zna svako ko je ucio fiziku iz gimnazije, i zna ovaj "doktor" koji je neki andrak u onkologiji - i nije ga sramota da bezi od odgovornosti loseg srpskgo zdravstva, i prica o NATU, i prebaca odgovornost sa srpskog zdravstva na nato. Klasicna politizovana prica, nismo mi birokrate u zdravstvu neposobni.. nego je nato kriv.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 26, 2015 Пријави Подели Написано Март 26, 2015 E sad, msm da je bzvz sa tvoje strane da govoris o kolicinama koje su zavrsile na nasem tlu, nemamo pojma koja je kolicina u pitanju, a kamoli da mi odredjujemo da li je velika ili mala. Imamo pojma, znamo koliko je bombi baceno, moze da odredimo odokativnu kolicinu i mozemo znati jel je velika ili mala. Uopste nije bezveze sa moje strane, bezveze je to sto birokrate u medicini ne preuzimaju odgovornost da jure glavne faktore, nego skrecu paznju sa glavnih i zloupotrebljavaju nesto sto nije. Da su voda i hrana zagadjeni, sto ih ne testiraju? To nije tesko da se utvrdi, ima li teskih i toksicnih metala u vodi. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 26, 2015 Пријави Подели Написано Март 26, 2015 Gle, osiromaseni uranijum se ne nalazi u prirodi, za razliku od prirodnog uranijuma. On se koristi izmedju ostalog za ta nuklearna oruzja i, kako sam citao o tome u prici o bombardovanju se pominje kao nuklearni otpad koji je morao negde da se "istovari". Znaci, nije to ovaj uranijum koji se nalazi u zemlji prirodno. Svaki taj element moze imati dosta izotopa koji imaju drasticno razlicita delovanja. Imas npr medicinski Jod koji mazes na rane a imas i onaj msm da je Jod 125 koji se koristi kao gama emiter. Sto se tice ove price, i amerikanci su sami posle 2000 godina dokazali postijanje kontaminiranog uranijuma, posle su bile one price o vojnicima iz zaliva kod kojih je primecena ucestalija pojava maligniteta.. Sto se tice ovog doktora, nzm za njega ali, nema ovo veze sa birokratijom, msm ova konkretna pojava sve veceg oboljenja ljudi od raka, sad, koliko je na to uticalo bombarodvanje nmg znati ali, moze se i to dokazati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 26, 2015 Пријави Подели Написано Март 26, 2015 Npr, skoro je potvrdjeno da je Jaser Arafat otrovan polonijumom 210, i on je alfa emiter. То је и Путин користио пар пута да уклони своје противнике... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 26, 2015 Пријави Подели Написано Март 26, 2015 То је и Путин користио пар пута да уклони своје противнике...Pa moguce.Jak otrov bas, kazu da ga ima i u cigaretama sada i to ne bas zanemarljiva kolicina. Verovatno i to doprinosi ovom raku pluca sto je u progresiji kod nas. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 26, 2015 Пријави Подели Написано Март 26, 2015 Gle, osiromaseni uranijum se ne nalazi u prirodi, za razliku od prirodnog uranijuma. Nisam ni rekao da se osiromaseni nalazi u prirodi vec uranijum. Ne znam sto konstatno pricas o alfa emiterima.. nisu bitni... poenta je da za ovoliki procenat smrtnosti raka nije odgovoran osiromaseni uranijum. Poenta je da ne moze biti i da nije. Imamo najvecu stopu pusaca, stresa ko ludi, a nesposobne mediicnske birokrate sklanjau oci sa njih na nato... nismo mi nesposobni.. nato nas otrovao... sio mi ga djura.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 26, 2015 Пријави Подели Написано Март 26, 2015 Pa moguce. Jak otrov bas, kazu da ga ima i u cigaretama sada i to ne bas zanemarljiva kolicina. Verovatno i to doprinosi ovom raku pluca sto je u progresiji kod nas. Inace to sve moze juan da ti objasni, apsolutno svaka materiaj u prirodi ima odredjene nestabilne atome koji su radioaktivni. Procitaj ovaj tekst: http://www.hawaiifreepress.com/ArticlesMain/tabid/56/ID/986/Bananas-More-Radioactive-than-Depleted-Uranium.aspx The International Atomic Energy Administration points out, “DU is 3 million times less radioactive than radium still found in many old luminous watches and 10 million times less radioactive than what is used in fire detectors.” DU is also far less radioactive than the potassium 40 found in the human body. Potassium is a substantial percentage of the dry mass of common Hawaii agricultural crops such as bananas and marijuana. A 2.5 lb bunch of bananas will contain over 100 mg of potassium 40. Gamma detectors are used to detect marijuana smugglers at international borders. a potasium ima beta raspad.... koji isto uopste nije naivan... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 26, 2015 Пријави Подели Написано Март 26, 2015 Inace to sve moze juan da ti objasni, apsolutno svaka materiaj u prirodi ima odredjene nestabilne atome koji su radioaktivni. Procitaj ovaj tekst: http://www.hawaiifreepress.com/ArticlesMain/tabid/56/ID/986/Bananas-More-Radioactive-than-Depleted-Uranium.aspx The International Atomic Energy Administration points out, “DU is 3 million times less radioactive than radium still found in many old luminous watches and 10 million times less radioactive than what is used in fire detectors.” DU is also far less radioactive than the potassium 40 found in the human body. Potassium is a substantial percentage of the dry mass of common Hawaii agricultural crops such as bananas and marijuana. A 2.5 lb bunch of bananas will contain over 100 mg of potassium 40. Gamma detectors are used to detect marijuana smugglers at international borders. a potasium ima beta raspad.... koji isto uopste nije naivan... Тако се калијум називао у крушевачкој Гимназији? Плутон је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука