Млађони Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 ... To su te... te ...tempirane ... bombe ... kasetne barone, kasaetne... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 Tako da je recenica poprilicno tacna.. medjutim rusofilija, kao i svaka druga vrsta zaljubljnosti gleda stvari ruzicastim naocarima. Te, ne vidi ispravnost te recenice. kakva zaljubljenost? Pa bode oci koliko su ameri protiv srba i koliko nam rade o glavi Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 nemoj da si grub prema aurori, ipak je to zenska dusa, krhka...Reci mi nesto samo: je l' tesko ziveti sa IQom 75? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 Ja mislim da su i njega izbacili ameri sa padobranom ... To su te... te ...tempirane ... bombe ... al ne gresi dusu, vidis kako si je sladak avatar stavio, romantika brate, garant nosi i gace sa slikom miki mausa Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 A jel u redu pricati da su drzali decu na ninasu i da su gadjali decu, ili je to ok? posto se prica o americi, sve je dozvoljeno? Pa i lupetanje? Pa jesu gadjali decu po Srbiji i svako dete, covek ili zena im je bio cilj bez razlike. Samo je pitanje srece ili nesrece koga ce ubiti a namera je bila ubijanje civila ... dece ... zena ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 Виш` да не вреди... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 al ne gresi dusu, vidis kako si je sladak avatar stavio, romantika brate, garant nosi i gace sa slikom miki mausa Ili to ili nesto roze .... kordun је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 Reci mi nesto samo: je l' tesko ziveti sa IQom 75? ne znam ja brale sta ti je taj LQOM, jel to sta za jesti ili nova vrsta droge mozda ? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 Reci mi nesto samo: je l' tesko ziveti sa IQom 75? Нажалост, он нема IQ 75. Само је екстремно безобразан и неотесан лик. Аурор and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 ne znam ja brale sta ti je taj LQOM, jel to sta za jesti ili nova vrsta droge mozda ? Ej trebra, jesi li mi pogledao onaj deo za comp ... pogubicu srafove pa ko ce posle da sklopi onu skalameriju .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 Tako da je recenica poprilicno tacna.. medjutim rusofilija, kao i svaka druga vrsta zaljubljnosti gleda stvari ruzicastim naocarima. Te, ne vidi ispravnost te recenice. Нема разлике између русофилских "ружистастих наочара" и твоје (мени видљиве, а убеђен сам и многим другим људима) неуспешно прикривене американофилске диоптрије. Сви твоји постови просто одишу тим духом...чак и она реченица горе итекако иде у прилог тој чињеници. Можда ти то не схваташ или не желиш себи то да признаш, можда мислиш да неће нико приметити, заиста не могу у потпуности тврдити шта је разлог, али, морам ти признати, људи то итекако примећују. Нагињеш ти ка тој страни, само тако, мој друже! Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 Pa jesu gadjali decu po Srbiji i svako dete, covek ili zena im je bio cilj bez razlike. Samo je pitanje srece ili nesrece koga ce ubiti a namera je bila ubijanje civila ... dece ... zena ... Da su im svki covek zena i dete bili cilj zrtava bi bilo mnogo vise nego izmejdu 500 i 2000. Tako da ti pada u vodu ta tvrdnja, kaj je sledece? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 SSSR strategija: najbolji je taj rat o kojem napadnuti ni ne zna jer se ne može od agresije ni branit. J. V. Staljin Izgleda mi to poznato, kao Déjà vu: http://www.cibulka.net/petr/view.php?cisloclanku=2014030067 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 Da su im svki covek zena i dete bili cilj zrtava bi bilo mnogo vise nego izmejdu 500 i 2000. Tako da ti pada u vodu ta tvrdnja, kaj je sledece? Mislis li da su imali spisak i gadjali one koje su odabrali pre bombardovanja? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 Нема разлике између русофилслих "ружистастих напћара" и твоје (мени видљиве) неуспешно приктривене американофилске диоптрије. Сви твоји постови просто одишу тим духом...чак и она реченица горе итекако иде у прилог тој чињеници. Можда ти то не схваташ или не желиш себи то да признаш, можда мислиш да неће нико приметити, заиста не знам, али, морам ти признати, људи то итекако примећују. Ljudi mene tako okarakterisu, jer tako lakse mogu da odbiju moje argumente iz svojih glava. Kao ti naprimer, kazes sebi "mladjoni je amerikanofil, te njegovi argumenti ne vaze" medjutim ja nisam amerikanofil 1. Ja ne podrzavam americku spoljnu politiku. Rusofili brane svaki potez rusije, cak i kada putin aneksira krim sa opravdanjem "pa pozivamo se na kosovski precedan" 2. Ja ne volim Obamu. Rusofili drze putina na zidu. 3. Ja nisam ljubitelj americke kulture i engleskog jezika. Rusofili se pale na sve rusko, cak ih i citam kako kukaju sto nema vise ruskih proizvoda po Srpskim prodavnicima. 4. Meni amerika nije prva destinacija koju bih posetio na svetu. ( e to ne znam sta je rusofilim) 5. Ja americke akcije se trudim da gledma onakve kakve su. Kada policajac ubije crnca koji ga je napao - ja tako kaze. Kada policajci ubiju crnca jer su rasisti. Ja tako kazem. Dok Rusofilima amerikanci ubijaju crnce samo jer su rasisti. - Rusofili sve sto putin radi u rusiji dozivljavaju kao nesto super. 6. Politicka opcija za koju se ja zalzem jeste najbliza Americi, ali isti ti ljudi koje ja citam i gotivim su najveci kriticari amerike. Poslusaj recimo Rona Paula. Jasna i racionalna analiza koj jasno svedoci da ja nisam amerikanofil. Nazalost.. u tvojoj glavi izgleda postoji ili Amerikanofil ili Rusofil... Аурор and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука