Тавита Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Зато што не могу да повежем појам хероја са: растуреним породицама,прогнаним људима, бомбардованим градовима и избушеним и срушеним зградама, рањеним, избезумљеним људима, са мртвима.... бар је то мој појам.(Конкретно говорим о рату у БиХ) Нико није херој. Мени није херој ни Караџић ни младић, ни Алија ни балија! какви хероји? шта значи бити херој? ма иди! Херој је непознат! многи су бачени са моста! умрли.. побијени... Херој рата је дијете које преживи! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 "Сине не треба ти прљава Влахиња, лијепа ти је сине али сјеме јој се затрло,из очију јој видиш да је четникуша, хоћеш да ти се дедо у гробу преврће" Хахах, чуо сам овакве конструкције неколико пута од неких пријатеља-муслимана из србијанског дијела Санџака, и никако да ми објасне што значи то фамозно: ''види се да је четникуша'' Шта се ту види, и како се види? И шта је то ''четникуша''? Катастрофа.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Нико није херој. Мени није херој ни Караџић ни младић, ни Алија ни балија! какви хероји? шта значи бити херој? ма иди! Херој је непознат! многи су бачени са моста! умрли.. побијени... Херој рата је дијете које преживи! dada :cheesy2: dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 ја се онда запитам човјече каква младост, шта је ово? Боље да се више баве собом, учењем,моралним поправљањем и уздизањем, својом породицом-да виде како да помогну родитељима, брату,сестри, баби и дједу- него да машу са заставама и пјевају ''патриотске''(мало сјутра су патриотске!) пјесме.... "Не бојте се Српкиње, нећемо вас тући, него ћемо свући и за "----" вући" патриотска, аха.... да простите, морала сам. Нико се доле не бави собом. Слабо да је тако. јој једном ћете доћи, па ето.... ја са бројаницом на руци чекам да ми кафу донесе дуже него што треба, или кад сам у куповини са другарицама кад ми се име помене, нека зовне, одмах слиједи одмјеравање.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 "Сине не треба ти прљава Влахиња, лијепа ти је сине али сјеме јој се затрло,из очију јој видиш да је четникуша, хоћеш да ти се дедо у гробу преврће" Хахах, чуо сам овакве конструкције неколико пута од неких пријатеља-муслимана из србијанског дијела Санџака, и никако да ми објасне што значи то фамозно: ''види се да је четникуша'' Шта се ту види, и како се види? И шта је то ''четникуша''? Катастрофа.. Ја им само кажем "Шта је болан, смета ти што ти ниси а ђед ти био? " Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Хахахахахаха, те констуркције су ми помало и симпатичне... Неколико пута су ми тако неки рекли: ''Ти си четник!''.... И кад кажем: ''Гријешите, ја нисам четник. Иначе, на основу чега ви то тврдите о мени?'' Онда слиједи: ''Ви сте радили ово-оно,клали,Сребреница, чуда...'' Хаха, и онда објашњавам да сам студент, да имам 20 година, да је и теоретски и фактички немогуће да смам на било који начин допринио рату у БиХ и ХР, а камоли тек да сам у вези са догађајима из Другог свјетског рата, четничким покретом(и осталим организацијама из тог периода), и сл... 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 "Сине не треба ти прљава Влахиња, лијепа ти је сине али сјеме јој се затрло,из очију јој видиш да је четникуша, хоћеш да ти се дедо у гробу преврће" Хахах, чуо сам овакве конструкције неколико пута од неких пријатеља-муслимана из србијанског дијела Санџака, и никако да ми објасне што значи то фамозно: ''види се да је четникуша'' Шта се ту види, и како се види? И шта је то ''четникуша''? Катастрофа.. пази, мени је Будимир Гајић ђед. тако да Нерминова мајка и није машила dada то ми са очеве стране. добри опјевани Гајићи, могу и на гусле да вам пјевушим :cheesy2: а са мамине стране, и католика и јевреја, и муслимана... а шта сам ја ? православна Хришћанка дабоме! и поштујем и своју бабу изван свега! Прије њене вјере стављам то да је била човјек! У сваком погледу! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Хахахахахаха, те констуркције су ми помало и симпатичне... Неколико пута су ми тако неки рекли: ''Ти си четник!''.... И кад кажем: ''Гријешите, ја нисам четник. Иначе, на основу чега ви то тврдите о мени?'' Онда слиједи: ''Ви сте радили ово-оно,клали,Сребреница, чуда...'' Хаха, и онда објашњавам да сам студент, да имам 20 година, да је и теоретски и фактички немогуће да смам на било који начин допринио рату у БиХ и ХР, а камоли тек да сам у вези са догађајима из Другог свјетског рата, четничким покретом(и осталим организацијама из тог периода), и сл... 0104_cheesy Хахахахаха да dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 "Не бојте се Српкиње, нећемо вас тући, него ћемо свући и за "----" вући" Не бојимо се, Кинези... dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 "Не бојте се Српкиње, нећемо вас тући, него ћемо свући и за "----" вући" Не бојимо се, Кинези... dada толико о браку доле. п.с ово за Фамилију Гајић поменух јер мене овдје давно прогласише јудејком, што и није далеко од истине таква ме је отхранила :cheesy2: е сад могла сам да бирам, умријећу од глади нећу ти да ме храниш dada јер твој хљеб смрди, јер ниси православка 0104_cheesy јао , јао људи моји А највећа предрасуда код Срба у босни је та да муслимани смрде. Знам гдје год да се нађем чујем "Аман људи моји, што муслимани смрде, они баш имају неки шмек" Моја цимерка није смрдила, или мој нос није у реду 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 То су глупости, па како човјек може да смрди због вјерске припадности? dada :cheesy2: Да не помињем да муслимани узимају абдест(прање руку до лаката,стопала до чланака, лица) прије сваке од 5 дневних молитава. 0104_cheesy 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 То су глупости, па како човјек може да смрди због вјерске припадности? dada :cheesy2: Да не помињем да муслимани узимају абдест(прање руку до лаката,стопала до чланака, лица) прије сваке од 5 дневних молитава. 0104_cheesy 0104_cheesy Да не помињемо то да у појединим Сарајевским кафићима нема тоалет папира, него флаше са водом, па ви видите ко овдје не пере руке dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 А моја Сабина је чула да Српкиње имају урокљиве очи "Та кад те погледа, та те куне" Знам да је мукица неки мелем имала од нане dada послије смо се смијали свему томе. Ја сам њушила, а она се мазала :cheesy2: dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Neki ljudi žive u prošlosti, nekima kao da vrijeme ide unazad.Zločinac je osoba koja je počinila zločin, aparatura koja je to naredila a nikako nikako nikako nikako narod iz kojeg potiče taj zločinac.Nemojte ljudi o prošlosti, kada jeugodna i bolna.Zamolio bih vas da pročitate knjigu: Molila sam da me ubiju.Nedaj bože to nikome. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Фебруар 28, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2010 Ova Tavita, šta imate od toga, bona imam i ja materijala i materijala da ih navedem da bih podsticao mržnju, puno više, ali ja pokušavam da oni koji su ovdje da se zbližavaju a vi imam osječaj kao da želite reči, srbi, muslimani su fanatici kojima je osnovni cilj silovati srpkinje.Nema smisla.Ako sam pogrešio izvinjavam se! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука