Eniz Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 To što neko nosi feređu ili neko nosi odjeću opatice, to meni ne smeta i nije mi baš smiješno kada čovjek živi u skladu propisima svoje vjere.Smiješno je kada vidiš krščanina ili muslimana da ćžive suprotno propisa njihove vjere. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Постоји она стара изрека љубав је слијепа али мислим да није слијепа него ипак мало вири на једно око. Мислим да је скоро немогуће да изаберем неку која је друге вјере али и ону која отворено тврди да нема Бога confused У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ribar Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Mogu ja sada ovde da pišem kako mi ne bi smetalo i ako se deca slažu nije bitna vera,ali posto imam žensko dete ,a trudim se da budem iole dobar pravoslavac i vaspitavam je u tom duhu posteno smetalo bi mi. Medjutim ,,čudni su putevi Božiji". Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји. Патријарх Павле Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Реаговао бих , како не бих реаговао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Ali ozbiljno jedna Fata odavde iz Linza udata za srbina je promjenila sebi ime u Sanja i ide u Crkvu i nedozvoljava da je niko zove Fata.Uvjek kaze ja sam Sanja--i srbkinja sam. Баш тако каже, србкиња сам? 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 samo dijalog Србе зближава: https://www.pouke.org/news.php?do=view&id=383&cid=0 па да видимо Србине. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 У једно сам се уверио дефинитивно. И муслимани Срби и православни Срби имају исти поглед на секс, на женске , на севдах, и тако то... Зашто како , не знам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Ja recimo nebih imao nista protiv da moj sin ozeni muslimanku ili rimokatolkinju pod uslovom da je dobra riba ! 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Nemoj vise molim te У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JELENA Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Ali ozbiljno jedna Fata odavde iz Linza udata za srbina je promjenila sebi ime u Sanja i ide u Crkvu i nedozvoljava da je niko zove Fata.Uvjek kaze ja sam Sanja--i srbkinja sam. Баш тако каже, србкиња сам? 0110_hahaha Upravo tako Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ribar Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 У једно сам се уверио дефинитивно. И муслимани Срби и православни Срби имају исти поглед на секс, на женске , на севдах, и тако то... Зашто како , не знам. Valjda je to jedan narod 0110_hahaha Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји. Патријарх Павле Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 У једно сам се уверио дефинитивно. И муслимани Срби и православни Срби имају исти поглед на секс, на женске , на севдах, и тако то... Зашто како , не знам. Valjda je to jedan narod 0110_hahaha Па ваљда, а да их питамо, већ кад су ту, а ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ribar Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 У једно сам се уверио дефинитивно. И муслимани Срби и православни Срби имају исти поглед на секс, на женске , на севдах, и тако то... Зашто како , не знам. Valjda je to jedan narod 0110_hahaha Па ваљда, а да их питамо, већ кад су ту, а ? Stide se nije po Kuranu 0110_hahaha Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји. Патријарх Павле Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 У једно сам се уверио дефинитивно. И муслимани Срби и православни Срби имају исти поглед на секс, на женске , на севдах, и тако то... Зашто како , не знам. Valjda je to jedan narod 0110_hahaha Па ваљда, а да их питамо, већ кад су ту, а ? генс уна сумус сербонус Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Ali ozbiljno jedna Fata odavde iz Linza udata za srbina je promjenila sebi ime u Sanja i ide u Crkvu i nedozvoljava da je niko zove Fata.Uvjek kaze ja sam Sanja--i srbkinja sam. Баш тако каже, србкиња сам? 0110_hahaha Upravo tako Па треба Сању поучити да се неправилно изражава, у супротности са правописом српског језика.... http://sr.wikipedia.org/wiki/Једначење_сугласника_по_звучности Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ribar Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Ali ozbiljno jedna Fata odavde iz Linza udata za srbina je promjenila sebi ime u Sanja i ide u Crkvu i nedozvoljava da je niko zove Fata.Uvjek kaze ja sam Sanja--i srbkinja sam. Баш тако каже, србкиња сам? 0110_hahaha Upravo tako Па треба Сању поучити да се неправилно изражава, у супротности са правописом српског језика.... http://sr.wikipedia.org/wiki/Једначење_сугласника_по_звучности Ti SERBONE, uopste ne pratis modu,prestareo si 0110_hahaha Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји. Патријарх Павле Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука