Jump to content

Kako biste reagovali na brak deteta sa vernikom druge konfesije?

Оцени ову тему

Guest nikolastojanoviccuprija

Препоручена порука

• Одговори 123
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Постоји она стара изрека љубав је слијепа али мислим да није слијепа него ипак мало вири на једно око. Мислим да је скоро немогуће да изаберем неку која је друге вјере али и ону која отворено тврди да нема Бога  confused

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

Mogu ja sada ovde da pišem kako mi ne bi smetalo i ako se deca slažu nije bitna vera,ali posto imam žensko dete ,a trudim se da budem iole dobar pravoslavac i vaspitavam je u tom duhu posteno smetalo bi mi.

Medjutim ,,čudni su putevi Božiji".

Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји.

Патријарх Павле

Подели на овим сајтовима

У једно сам се уверио дефинитивно.

И муслимани Срби и православни Срби имају исти поглед на секс, на женске , на севдах, и тако то...

Зашто како , не знам.

Подели на овим сајтовима

И муслимани Срби и православни Срби имају исти поглед на секс, на женске , на севдах, и тако то...

Зашто како , не знам.

Valjda je to jedan narod 0110_hahaha

Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји.

Патријарх Павле

Подели на овим сајтовима

Зашто како , не знам.

Па ваљда, а да их питамо, већ кад су ту, а ?

Подели на овим сајтовима

Зашто како , не знам.

Stide se nije po Kuranu  0110_hahaha

Патријарх Павле

Подели на овим сајтовима

Зашто како , не знам.

генс уна сумус сербонус

Подели на овим сајтовима

Ali ozbiljno jedna Fata odavde iz Linza udata za srbina je promjenila sebi ime  u Sanja i ide u Crkvu i nedozvoljava da je niko zove Fata.Uvjek kaze ja sam Sanja--i srbkinja sam.

Баш тако каже, србкиња сам? 0110_hahaha

Upravo tako

Па треба Сању  поучити да се неправилно изражава, у супротности са правописом српског језика....

http://sr.wikipedia.org/wiki/Једначење_сугласника_по_звучности

Подели на овим сајтовима

Ali ozbiljno jedna Fata odavde iz Linza udata za srbina je promjenila sebi ime  u Sanja i ide u Crkvu i nedozvoljava da je niko zove Fata.Uvjek kaze ja sam Sanja--i srbkinja sam.

Баш тако каже, србкиња сам? 0110_hahaha

Upravo tako

Па треба Сању  поучити да се неправилно изражава, у супротности са правописом српског језика....

http://sr.wikipedia.org/wiki/Једначење_сугласника_по_звучности

Ti SERBONE, uopste ne pratis modu,prestareo si 0110_hahaha

Патријарх Павле

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...