Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 13, 2015 Пријави Подели Написано Март 13, 2015 Ја волим спорт, већ од 3-ће године живота, сам свакодневно проводио дане на стадиону. Био сам талентован али и потпуни авантуриста, јер сам желео да у свакој спортској дисциплини будем најбољи.... Наравно да је то било погрешно али сам ипак захвалан свом оцу, који није инсистирао и правио од мене професионалну животињу. Посматрао је спорт као лепоту и романтику, нешто што је више онако небески за душу а не за новчаник.. Хвала ћале, Бог ти душу простио и дао нам неко парче облака на небу, где можемо још уживати и радовати се, спорту који смо нас двојица волели. На ову малу исповест асоцирао ме је видео који постављам сада ја, а надам се, да и ви имате шта рећи на ову тему. Спорт испуњава моју суштину фиософије постојања у Богу а ево зашто > >> https://www.facebook.com/video.php?v=1405053492875170&set=vb.199098633470668&type=2&theater Срђан Шијакињић and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 13, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2015 Зашто ви волите спорт? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука