Jump to content

Песма јутра

Оцени ову тему

Lion

Препоручена порука

• Одговори 765
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Стари српски обичај који услед глобализације и европизације је практично исчезао са наших простора. Обичај је био у томе да када ти дође гост у кућу, прво га послужиш са домаћим слатком (не битно од чега) и чашом воде. Тек касније се послужи кафа са ратлуком, или неки сок.

Овај обичај је данас остао евентуално у мањим срединама (мање урбаним), где слатако и воду нису заменили чипс и кока кола.

Изволите послужење!

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Jesu li to dunje?

Eh da sam imala snage da oberem 6 stabala muskih i zenskih iz moje baste i napravim slatko ...

Јесу дуње Машо, што ниси звала да помажемо и да џабе направимо сви слатко и сокове! 4chsmu1

sv-maksim

Подели на овим сајтовима

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

Jesu li to dunje?

Eh da sam imala snage da oberem 6 stabala muskih i zenskih iz moje baste i napravim slatko ...

Јесу дуње Машо, што ниси звала да помажемо и да џабе направимо сви слатко и сокове! 4chsmu1

sv-maksim

Јер би књига спала на 2 слова 8084.gif))
Подели на овим сајтовима

Срећан празник свима.

Мирођијо, слатко је прелепо.  :) Остало је још мало, па ево уз кафу је права ствар.

Ево за добро јутро једна лепа песма и један јако занимљив спот.  :)

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=XiLulP9EErc

Подели на овим сајтовима

Hor Kolibri - Najlepsa je zemlja moja (35. BEMUS, 2003. godina)

Хе, па ово сам и ја поставио на https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,5076.msg157626.html#msg157626

Много волим ову песму. Хвала, Мирођијо.  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...