Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Мај 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 ko rano rani ceo dan zeva 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Стари српски обичај који услед глобализације и европизације је практично исчезао са наших простора. Обичај је био у томе да када ти дође гост у кућу, прво га послужиш са домаћим слатком (не битно од чега) и чашом воде. Тек касније се послужи кафа са ратлуком, или неки сок. Овај обичај је данас остао евентуално у мањим срединама (мање урбаним), где слатако и воду нису заменили чипс и кока кола. Изволите послужење! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Jesu li to dunje? Eh da sam imala snage da oberem 6 stabala muskih i zenskih iz moje baste i napravim slatko ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Мај 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 hvala Mirodjijo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Jesu li to dunje? Eh da sam imala snage da oberem 6 stabala muskih i zenskih iz moje baste i napravim slatko ... Јесу дуње Машо, што ниси звала да помажемо и да џабе направимо сви слатко и сокове! 4chsmu1 sv-maksim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 hvala Mirodjijo Наздравље Ниџо! 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Мај 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=UDDhhPetHfU "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Момци, касно устајете 4chsmu1ма јок, касно се качим ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 фала Мирођијо, код мене се свако јутро и даље тако буди 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Jesu li to dunje? Eh da sam imala snage da oberem 6 stabala muskih i zenskih iz moje baste i napravim slatko ... Јесу дуње Машо, што ниси звала да помажемо и да џабе направимо сви слатко и сокове! 4chsmu1 sv-maksim Јер би књига спала на 2 слова 8084.gif)) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Мај 13, 2010 Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 Срећан празник свима. Мирођијо, слатко је прелепо. Остало је још мало, па ево уз кафу је права ствар. Ево за добро јутро једна лепа песма и један јако занимљив спот. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=XiLulP9EErc ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Мај 14, 2010 Пријави Подели Написано Мај 14, 2010 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=V2ymc660umo ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 14, 2010 Пријави Подели Написано Мај 14, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 14, 2010 Пријави Подели Написано Мај 14, 2010 Hor Kolibri - Najlepsa je zemlja moja (35. BEMUS, 2003. godina) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Мај 14, 2010 Пријави Подели Написано Мај 14, 2010 Hor Kolibri - Najlepsa je zemlja moja (35. BEMUS, 2003. godina) Хе, па ово сам и ја поставио на https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,5076.msg157626.html#msg157626 Много волим ову песму. Хвала, Мирођијо. 0110_hahaha ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука