Anette Написано Децембар 27, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2011 Дуња and Желе Зека је реаговао/ла на ово 2 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2011 Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 ttp://www.youtube.com/watch?v=QF1xJ7MDlHY&feature=related[/media] Ало гарава,шта је бре ово,јел си видела где је јутјуб забетонирао слику... ^-^ clapc "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 Ало гарава,шта је бре ово,јел си видела где је јутјуб забетонирао слику... ^-^ clapc Лепо сам у оној теми поставио питање - чему еротика (тада блага, сада већ конкретна), али је вероватно невероватно пријатан осећај обрисати Ратку тему и ни не замислити се да ли је, можда, којим случајем, нешто и смислено написао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=e387Ik-B3lA&feature=related Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 2, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2012 Oglo је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јануар 2, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2012 Дуња је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 2, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2012 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 ekstra Огло, није ти више фора! Ајд` омани понекад. Oglo је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 Hvala Dunjoša, u tome i jeste stvar,u dijeljenju, naravno ukoliko se drugima sviđa što dijeliš "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јануар 6, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=2uMiGxK7NVc Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Јануар 6, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2012 Pantera, Гост and Таша је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука