Александар Милојков Написано Фебруар 26, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2010 Маријан Мандац и хрватски издавач "Служба божија" превели су капитално Августиново дело De Trinitatе (О Светој Тројици). Коначно, имамо могућност да читамо ово веома значајно дело светог Августина. Препоручујем од свег срца за читање. Видећете, није баш све тако као што многи ауторитети причају за богословље овог светог оца. Књигу не можете наћи код нас у продаји. Библиотека при ПБФ у Београду има примерак, а надамо се да ће на неком од будућих сајмова комшије донети ово веома важно дело и на наше тржиште. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Фебруар 26, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2010 Ово да се скенира и да се избацује 319.gif pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2010 Ја сам некако дошао до књиге и управо је читам и студирам. А то за скенирање треба видети са о.Ђаковцем и сајтом Верујем. Они су експерти за те ствари. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Фебруар 26, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2010 Ма било ко се докопа књиге треба да је скенира.Ево Соломон Кане ако буде могао јер је њему ближе. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука