Solomon Kane Написано Фебруар 2, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2011 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Фебруар 2, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=kAnO3CMrqIo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Фебруар 2, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jefimija Написано Фебруар 2, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2011 "Будите,дакле, мудри као змије и безазлени као голубови" (Мт.10,16) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 3, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2011 Pesma je 0442_feel Jefimija 0442_feel “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 3, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2011 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Фебруар 3, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 3, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2011 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Фебруар 3, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 3, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2011 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boba Написано Фебруар 3, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=mmdPQp6Jcdk Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 3, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2011 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Фебруар 3, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука