volga Написано Новембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2010 "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Новембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2010 Djordje Balasevic - Sin jedinac "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Новембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2010 "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2010 Djordje Balasevic - Sin jedinac klapklap Душо, јеси ли ово синоћ заборавила да поставиш клипове, свеједно, супер су... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Новембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2010 tek sto sam naucila da postavljam prstgore eto... njamnjam "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2010 tek sto sam naucila da postavljam eto... 0442_feel Сјајно, само постављај... :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Новембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2010 :229229229: "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Новембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2010 Shakira - "Gypsy" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Станковић Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Страх од Бога,почетак је мудрости. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Станковић Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 My son is Luka,too ttp://www.youtube.com/watch?v=UCXnJIAQd1o Страх од Бога,почетак је мудрости. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Станковић Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 Suzanne Vega - Luka Страх од Бога,почетак је мудрости. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука