Тавита Написано Март 1, 2010 Пријави Подели Написано Март 1, 2010 Један брат ми је управо послао ово.. знам да је јутро, да није вече , шта ме брига 0104_cheesy Баш је лијепо јутро... Баш! viva forever Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 1, 2010 Пријави Подели Написано Март 1, 2010 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Март 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 1, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=t3uKc_MEmIM "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 1, 2010 Пријави Подели Написано Март 1, 2010 CHRIS ISAAK - ONLY THE LONELY Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Март 2, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=kROlhnaYom0 Дуња је реаговао/ла на ово 1 "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Март 2, 2010 Пријави Подели Написано Март 2, 2010 "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 3, 2010 Пријави Подели Написано Март 3, 2010 uh..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 3, 2010 Пријави Подели Написано Март 3, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Март 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=x_sMoOKvauU Sjajna stvar 0205_whistling "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Март 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2010 "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
BojanR Написано Март 3, 2010 Пријави Подели Написано Март 3, 2010 0205_whistling 1405_love 0442_feeleg Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи; чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Март 3, 2010 Пријави Подели Написано Март 3, 2010 0205_whistling "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 đorđe balasevic bezdan Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Март 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Ide uz ovu kishu... http://www.youtube.com/watch?v=HMm0bpbOOkU "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука